Hogyan lehet vonattal közlekedni MÁK Kártyával Rákoshegy és a Keleti között?
Figyelt kérdés
MÁK Kártyám van, nem bérletem, és az S60-as vonattal szerettem volna menni a Keletibe, de nem tudom, hol lehet jegyet venni Rákoshegyen, és ha meg felszállok jegy nélkül, akkor megbüntetnek.
Hol lehet jegyet venni?
2021. máj. 22. 10:47
1/12 anonim válasza:
Rákoshegyen az állomásépület mögött van automata, a peronról pont látszik. Ha nem működik, akkor a fotózd le és irány a kalauzhoz.
2/12 A kérdező kommentje:
Mikor voltál utoljára a vasútállomáson?
2021. máj. 22. 10:57
3/12 anonim válasza:
Tény, hogy nem mostanában. Utoljára tavaly márciusban szálltam ott fel.
4/12 anonim válasza:
Most megnéztem a MÁV oldalán, ,,vasútállomás jegypénztár nélkül”. Ha nincs már ott az automata, akkor a kalauztól is vehetsz jegyet.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem találtam ott az autómatát.
2021. máj. 22. 11:07
6/12 anonim válasza:
Akkor a vonaton is vehetsz jegyet, mert az állomáson nincs erre lehetőség.
7/12 anonim válasza:
a vonaton vehetsz a kalauznál és mondd, hogy MÁK kártyád van, 90%-ost fog adni. A kártyád mindenképpen legyen nálad!!
8/12 anonim válasza:
Ha MÁK kártyás vagy és kísérő nélkül szállsz fel, akkor a Keletiben is felugorhatsz és majd akkor veszed a jegyet amikor jön a kaller és tőle. De megveheted online is, csak a kallernál egyszerűbb neked. Aztán ha nem jött... hát nem jött.
9/12 eddiboy válasza:
Igen, ahogy írták is, MÁK kártyásként nem vagy köteles jegyet venni akkor sem, ha az állomáson volt pénztár vagy automata, megveheted a kalauztól
10/12 anonim válasza:
De csak magának. Ha van kísérője annak nem. A 90%-ps kedv a kísérőnek csak akkor jár ha előre megveszik (azért kíséri...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!