4-es metró, 3-mas metró pótlóbusz, majd 3-mas metró. Hány jegy szükséges az útra?
Sziasztok! Ha nem lenne metrófelújítás, egy darab jeggyel egyszer át lehet szállni a metróvonalak között. Ezzel nincs is most gond, ha pl. Nyugatiig megyek: 4-es metrón érvényesítem a jegyem, majd Kálvinon a pótlóbuszon a másik oldalát, ellenőr mondta, hogy így kell.
De mi történik, ha a pótlóbusz után még mennék tovább, átszállva a metróra a Lehelen?
Háromszor kell érvényesíteni ugyanazt a jegyet (első a 4-es metrón, második a pótlóbuszon, harmadik a metrón)? Hátoldalára kell a harmadik alkalommal? Vagy mutassam fel amikor átszállok a metróra, hogy már érvényesítettem a pótlóbuszon?
Esetleg nem lehet megoldani egy jegyből, kettő jegy szükséges az útra?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Köszönöm szépen 😊
Én is így gondoltam logikusnak 😊 Nyilván viszek plusz jegyet, biztos ami biztos, ilyen utakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!