A buszon lehet már jegyet venni?
Figyelt kérdés
Nem szoktam busszal közlekedni, de most szeretnék. Úgy hallottam, hogy az interneten kell megvenni a jegyet, mert másképp nem engednek fel. Ez igaz? (Debrecen)2021. máj. 13. 13:17
2/9 anonim 

válasza:

Ha a helyközi autóbusz-állomáson szállsz fel, ott kötelező az elővétel, ha nyitva a pénztár .
3/9 A kérdező kommentje:
És egy taxi kb. Mennyibe kerül?
2021. máj. 13. 13:35
5/9 anonim 

válasza:

3: nézd meg a debreceni taxirendeletet.... Azt nem tudom, hogy ott is fix áras-e a taxi, de Bp-en minden taxi ugyanazzal a tarifával dolgozik. Km-enként 300 ft.
6/9 anonim 

válasza:

Igen, Kecskeméten május 1. óta lehet buszon venni. ( Helyközi járatokon) Debrecen-ről nem tudok nyilatkozni, de talán ugyanúgy lehet már. Budapesten a helyi járatokon van még talán, ahol nem lehet.( Ha jól tudom)
8/9 anonim 

válasza:

Ha te mindennap taxizni akarsz, akkor arra kb. a gatyád rá fog menni.
9/9 anonim 

válasza:

Melyik paraszt pontozott le? Szó nem volt arról, melyik szolgáltató járatáról van szó.
Szerencsétlenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!