Az új HÉV-ek, vagy metrók is zöldek lesznek?
A gödöllői a látványterveken olyan, mint a metró, csak nem fekete, hanem zöld csík can az oldalán.
A többi vonalon mi lesz, nem tudom.
Szerintem semmi sem biztos.
Nagyon korai ezt megmondani. Ezek a döntések tipikusan az üzemeltető cég menedzsmentjében dőlnek el akkor, amikor összeállítják a vásárolni kívánt motorvonatok specifikációját. Persze néha van közönségszavazás, de komolytalan volt eddig mind.
Most még nem tudjuk, pontosan melyik cég lenne az üzemeltető, melyik adná és főleg: rendelné a motorvonatokat.
A véleményem viszont az, hogy ha metrószerű üzemet létesítünk, akkor fontos üzenet a szolgáltatás potenciális használói felé, hogy ez bizony itt egy metró, hiába vagyunk épp Ráckevén. Ezért fontos a metró éppen aktuális színtervét megjeleníteni.
Szerintem a jármű színe lényegtelen. De ha mégis fontos, akkor vegye fel az üzemeltető flottájának a színét.
Régen a metró kék volt most fehér. A Flirt motorvonatok pirosak voltak és most bekékülnek. Ez max dizájn.
Szerintem a budapesti hév mindig is mostoha gyerek volt.
Én inkább kötném a vonalakat a nagyvasútra (S Bahn) vagy a villamos hálózatra (Stadtbahn), mint metróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!