Civilbe bkk ellenőrök?
Figyelt kérdés
Szóval annyit látunk hogy felszalt egy emberke és csak telozott egész fiatalnak nezett ki erre beáll mellénk és annyit láttunk h tekeri a szallagjat és utána ellenőriz,ilyet mióta lehet elege sunyik…mondjuk tényleg jo trükk2021. máj. 5. 22:25
1/14 anonim válasza:
Mi a kérdés? 97E/169E-n évek óta így megy, azok a végállomás után negyed órán keresztül nem állnak meg, nincs menekvés!
2/14 anonim válasza:
Évek óta így csinálják a sunyibbak, így jó fizut össze tudnak szedni az biztos :D
4/14 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy a bliccelőkön sincs egyenruha, innentől kezdve ez nem sunyiság.
5/14 anonim válasza:
Bérlettel járok, nekem ez nem gond.
6/14 anonim válasza:
Múltkor egy alkesz, szakadt ruhás nő meg egy faszi szálltak fel a buszra. Erre húzzák a karszalagot... Akkor szerinted?
Igénytelenség azért megvan ezeknél a cégeknél. A nő úgy bűzlött a szesztől, h a fél csuklóson érezni lehetett, fogai alig voltak, stb. Felvesznek már oda mindenkit.
7/14 anonim válasza:
Itt is van, pedig én a lepukkant Nyugaton élek :D
8/14 anonim válasza:
Sem törvény, sem rendelet, sem belső szabályozás nem írja elő az egyenruhát a bliccelők kiszűréséhez.
A sunyi nem az, aki nem fizet egy szolgáltatásért, és háborog, hogy nem tud időben meglépni?
9/14 anonim válasza:
Sunyi? Ha nem bliccelnél, nem lenne félnivalód, és nem is foglalkoznál ezzel. Nehogy neked álljon már feljebb.
10/14 anonim válasza:
Ha karszalag nélkül száll fel, és fent veszi fel a karszalagját, jelentsd fel! Sőt, akkor is jelentsd fel, ha egyenruhában, karszalaggal száll fel, és úgy mer ellenőrizni!
Természetesen mindenkire vonatkoznak a szabályok, csak rád nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!