Békéscsabán a buszpályaudvartól hogyan juthatok el helyi járattal a Szent István Egyetemhez?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kezdem az egyetemet Békéscsabán és nem tudom még,hogy majd hogy jutok el a pályaudvartól odáig:S Van helyijárat arra felé? Ha igen melyik?Gyalog elég hosszú kis út lenne:S elöre is köszönöm2010. aug. 22. 23:01
1/7 anonim válasza:
Én is szeptemberben kezdek ott. Helyijárat van arra felé, de ennél többet én se tudok. Amúgy hova valósi vagy?
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A Gyulára tartó buszok arrafelé szoktak menni, szerintem az jó lesz nektek. Ráadásul olcsóbb is, mint egy helyi járat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek!!:):):)
2010. aug. 23. 12:38
5/7 anonim válasza:
Békéscsaba , Iskolacentrum a megálló neve. Én is csak hallomásból tudom, szeptembertől meg megtapasztalom... :)
7/7 anonim válasza:
Jah nem is néztem a dátumot , hogy tavaly írtad. :) Melyik szakra jársz ? Tanárok milyenek ? knorczo@freemail.hu címre leírnád azoknak a szivatós tanároknak a nevét és mellé amit tanítanak , hogy tuti ne vegyek fel náluk egy órát se :) ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!