Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érvényes lesz a mobiljegyes...

Érvényes lesz a mobiljegyes bérlet?

Figyelt kérdés

Komárom mellett lakok egy faluban, ami már a helyi járaton kívül esik pont egy megállóval.

Szeretnék bérletet venni, viszont csak a várost lehet kiválasztani. Kiválasztottam, hogy Komárom, mert oda utaznék. Akkor ez érvényes lesz onnan is, ahonnan utaznék Komáromba? Mert félek attól, hogy ott a buszon derülne ki hogy nem tudom beolvasni vagy ilyesmi.

2021. ápr. 30. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindkét irányba érvényes lesz. Beolvasni nem nagy kaland, csak legyen mobilneted és figyelj a telefonra, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, hogy lemerül, mire felszállsz.
2021. máj. 1. 10:07
 2/6 eddiboy ***** válasza:
100%
Helyközi járathoz a helyközi /interurbán opciót kell kiválasztani, és km-alapon van a jegy és a bérlet. A városi bérlet /jegy csak helyijáratra jó.
2021. máj. 8. 07:37
 3/6 A kérdező kommentje:
És akkor ha helyijáratost veszek, azt nem fogom tudni beolvasni vagy mi?
2021. máj. 8. 17:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehet én nézem rossz helyen, de egy teljes árú 10km-es helyközi bérlet majdnem 10 ezer forintba kerül. Olyat pedig nem találtam, ami mondjuk diák bérlet és 50%-os, csak 90%-ost, ahhoz meg nincs semmi igazolásom vagy ilyesmi.

Most akkor mit vegyek?

2021. máj. 8. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Veszel helyi járatost, de akkor egy megálló séta vagy teljes árút, ha nem a lakhelyed és tanítási intézményed közé esik az utazás.
2021. máj. 8. 18:33
 6/6 eddiboy ***** válasza:
100%
50 %-os diákbérlet nem létezik, csak jegy. Bérletből 90 %-os van, de az csak a lakhely és az iskola között váltható.
2021. máj. 17. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!