Mobiljegyen nem találom a 90%-os kedvezményt?
Figyelt kérdés
Tavaly benne volt, most meg nem szerepel a listában.
Távolsági és menetjegy.
2021. ápr. 26. 16:14
1/5 anonim válasza:
Pedig ott van, a termék típusánál tudod kiválasztani (Simple-t néztem, de biztos, hogy máshol is van)
2/5 A kérdező kommentje:
Simplen is ugyanaz.
Nem ad ki 90%-osat.
És illetve diakkedvezmeny sincs menetjegyre.
Nem értem...
2021. ápr. 26. 16:36
3/5 A kérdező kommentje:
Megvan.
Nem a várost kellett kiválasztani, hanem helyközit.
Csak nem láttam :)
2021. ápr. 26. 16:40
4/5 anonim válasza:
Akkor leírom lépésenként, mert én látom. Ugye először rámész, hogy mobiljegy, új jegy vásárlása. Utána ha távolságit szeretnél, akkor a Szolgáltató/város mezőnél válaszd ki a legfelső opciót (Volánbusz helyközi/interurban). Utána ez alatt ki tudod választani a termék típusát. Itt fel van sorolva az összes opció és kb. középen van a 90%-os. Ha arra rányomtál, akkor még ki kell választani azt is, hogy hány km-es távon szeretnéd használni, majd a végén be kell írnod a kedvezményre jogosító igazolványszámot és utána tudsz fizetni.
5/5 A kérdező kommentje:
4# köszi, utólag rájöttem, hogy van helyközi menüpont
2021. ápr. 26. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!