3x átszállás elfogadható még munkába járáshoz?
igen de még nem fenyeget éh halál
és van kis pénzem itthon.
Budapesten belül ez teljesen oké.
Egyetemre én is 2-3 átszállással, 1-1,5 órás menetidővel jártam évekig. Túléltem.
Nyilván ha lehet válogatni, akkor közelebbi munkahelyet érdemes választani, de ha jól értem te most nem vagy ebben a helyzetben.
Pont a legfontosabb kritériumot hagytad ki a kérdésből : mennyire biztos , tervezhető átszállásokról van szó?
Ugyanis ha bármelyik járat , pláne a 2.-4. járatok valamelyike, ritkán közlekedik és az átszállási idők rövidek, akkor nem fog stabilan működni a bejárás. Én is 2 átszállással járok be, de 10, 2-4 és 3-4 percenként közlekedő járatokkal, így minimális a kockázatom. Ráadásul forgalmi zavar esetén mindegyik szakasz egész rugalmasan helyettesíthető.
Azért az nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között.
Klímás buszok járnak 5-10 percenként minden vonalon, vagy széntüzelésű Ikarusok óránként kétszer? Ha a középsővel van valami gond, lazán hozzá jöhet plusz 30-40 perc az úthoz.
De ha nincs jobb, akkor úgyis mindegy, el kell vállalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!