Vonatjegyet a covid miatt hol tudok venni ?
Figyelt kérdés
Ezer éve nem ültem vonaton.
Covid miatt most hogy lehet utazni ? Vonaton kell váltani jegyet ?
Vagy a jegyváltókban lehet ?
2021. ápr. 11. 19:27
1/6 anonim válasza:
Ahol eddig is. Pénztár, automata, vagy ha olyan helyen szállsz fel, ahogy egyik sincs, akkor a kalauznál. Ezenkívül lehet a neten is jegyet váltani.
2/6 anonim válasza:
Ugyan úgy ahogy eddig is, nincs változás, hacsak az új online felületet nem tekintjük annak.
3/6 anonim válasza:
Semmi különbség nincs a covid előtti időszakhoz képest.
Jegypénztár vagy automata, ha egyik sincs a kiindulási állomáson, akkor pótdíj nélkül vehetsz a kalauztól.
4/6 anonim válasza:
Van még mobilos alkalmazás, ahol bankkártyával tudsz fizetni. Ott azt hiszem 5 vagy 10% kedvezmény is van a jegyekre.
5/6 anonim válasza:
"Ezer éve nem ültem vonaton."
mindenképpen pótold be, hattttalmas élmény! :D
- Vehetsz pénztárban - ami nem feltétlenül a vasútállomáson van.
- Automaták
- MÁV applikáció
- Vehetsz a vonaton is abban az esetben ha ahol felszálltál ott NINCS LEHETŐSÉG jegyet váltani, tehát nincs sem automata sem pénztár!
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó jót nevettem 🤣
Köszönöm mindenkinek ☺️
2021. ápr. 11. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!