Hogy lehetne oda-vissza jegyet venni Cegléd és Tolna között a MÁV Applikáció-ban?
Figyelt kérdés
Én soha nem voltam vonaton,de sajnos kell,mert magánügy miatt,és nem tudom lehetne olyan jegyet venni ami oda-vissza egy összegért lehetne.2021. ápr. 6. 18:32
1/18 anonim válasza:
nem lehet. megveszed oda és vissza is külön.
2/18 A kérdező kommentje:
És a kettő külön mennyi?
2021. ápr. 6. 19:01
3/18 anonim válasza:
3900 - 4300 Ft között van egy útra útiránytól függően
4/18 anonim válasza:
Összesen pont annyi, mint az oda-vissza jegy.
5/18 A kérdező kommentje:
Nekem van diákigazolvány kedvezmény,és nálam 1800-2000FT ír azon az applikáción.
2021. ápr. 6. 19:19
6/18 anonim válasza:
jólvan kedves kérdező, azt nem írtad, hogy van diákod, ezért írtam a teljesáru jegy árát. Honnan tudhatnám, hogy van diákod, vagy felnőtt vagy, vagy 65 éven felüli?? sehonnan. Ossz meg néhány információt még ha segítésget szeretnél kapni.
Ha pedig tudod kezelni az applikációt akkor meg miért izélgetsz itt minket?
vegyél két jegyet! oda és vissza egyet-egyet
jó utat
7/18 anonim válasza:
Külön vedd meg oda, majd vissza, ennyire egyszerű. Nincs úgysem külön kedvezmény a menettérti jegyekre, azok pontosan két darab egy útra szóló jegy árába kerülnek
8/18 anonim válasza:
Alapból több jegyet kell venned mivel nem megy Ceglédről közvetlenül vonat Tolnára.
9/18 anonim válasza:
#8 De nem adott vonatra kapsz jegyet, hanem induló állomástól érkezési állomásig. Ha mondjuk Sopronból mész Tapolcára, celldömölki, bobai és ukki átszállással, akkor sem 5 jegyet kapsz, hanem 1-et ezekkel az információkkal.
Kérdező busszal vagy vonattal szeretnél menni? Mert láttam a másik kérdésed
10/18 anonim válasza:
#9 most néztem meg és tényleg úgy van. Nem tudom miért hittem hogy külön kapsz mindenre jegyet. Ezek szerint rég vonatoztam több átszállással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!