A MÁV vagy Elvira oldalán, hogy lehet megnézni a jegyárakat?
ez a régi: [link]
itt már csak a menetrend van, árakat nem mutat és jegyet sem lehet venni.
Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod a lób..ó betűkkel kiírt információt, akkor tudnád hol kell kerecni az új rendszert:
Tisztelt Utasunk!
Az ELVIRA menetrendi kereső és a hozzá kapcsolódó internetes jegyvásárlási rendszer megújult, ezért ezen az oldalon csak a menetrendet tudja megnézni.
Online jegyvásárlási rendszerünket, az új ELVIRA-t itt találja.
A régi ELVIRA-ban továbbra is kereshet az eljutási lehetőségek között, a találati oldalon azonban csak a menetrendi adatok fognak megjelenni, árra vonatkozó információk már nem, mint ahogy a jegyvásárlás sem lehetséges már innen.
A régi rendszerben korábban vásárolt jegyeit és számláit itt érheti el.
Üdvözlettel:
MÁV-START Zrt.
A jegy.mav.hu oldalon kapásból a képen látható hibaüzenet jelenik meg, amint megnyitom:
Már november óta próbálkozom és elolvastam mindent. Eleinte azt hittem rendszerhiba a MÁVnál. A böngészőm friss. Kizárólag a képen látható "menetrend" gombra tudok kattintani, mert a többi gomb halott, vagy a látható hibaüzenet érkezik. És, ha a "menetrend" gombon beírok utat, nincsen ár ( ha rákattintok a járatokra az árat akkor se mutatja sajnos):
Nincs lehetőségem utasfajtát megadni, mert "Hiba az utasok betöltése közben" üzenet jelenik meg.
Próbáltam, 2 másodpercre kiírja betöltés alatt, de aztán a helyzet változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!