Vonat mindig is lassú, drága, élvezhetlen szar tömegközlekedési eszköz volt. Nálunk biztosan. Mondjuk ha franciáknál utazol, kicsit más egy TGV-n. Vasúti infrastruktúra kb. fényévekkel jobb.
2021. márc. 7. 11:38
12/19 anonim válasza:
Igen, főleg maszkban. Ráadásul simán lehet belőle 5-6 óra is.
2021. márc. 7. 11:57
13/19 anonim válasza:
#2:
El nem tudom képzelni, hogy a francba sikerült neked "hová" helyett "baba"-t írni...😂
2021. márc. 7. 12:07
14/19 anonim válasza:
#13 kijavította a telefo....
2021. márc. 7. 12:12
15/19 A kérdező kommentje:
max 1 óra belefér nem? ja maszkba 4 óra el is felejtettemxddd
2021. márc. 7. 12:38
16/19 anonim válasza:
Nézd, rendszeresen 4 órákat végigseggelni irányonként pl heti ingázáshoz - sok. De egy-egy alkalommal akár ennek a többszöröse is lehet egy élmény, nyilván az utazás céljától függően.
A Hétmérföldest ugyan nem utaztam be végig, de a rekordom egy 24 helyett 48 órásra sikeredett Budapest-Baranovicsi túra volt, ott azért kiittam a vizet a szamovárból, na!
2021. márc. 7. 17:10
17/19 anonim válasza:
Menj holtidőszakban, foglalj be egy fülkét, zárd be és vedd le a maszkot. Szellőztess, és akkor tudsz arra is hivatkozni.
Egyébként a 4 óra nem kevés, ha nem elég kényelmes az ülés, akkor a végére igencsak fájni fog a hátad. Viszont semmiképp se menj sebesvonattal, mert körülbelül Hajdúszoboszlóig fogod bírni idegekkel azt a rengeteg megállást, erre ne sajnáld azt a +pár száz forintot!
2021. márc. 7. 22:36
18/19 anonim válasza:
Magamból kiindulva sok. Én már egy 2 órás vonatúton is unni szoktam magam általában. De kinek mi. Érdemes vinni magaddal egy könyvet, a vonatút a legjobb az olvasáshoz. Esetleg tudsz telefonozni. Vagy ha olyan van, vihetsz egy laptopot és ha van valami munkád, kényelmesen elvégezheted.
2021. márc. 8. 11:55
19/19 10 deka farhát válasza:
Budapest-Drezda kb. 10 óra volt átszállás nélkül a Metropollal, ki lehetett bírni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!