Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A keleti pályaudvarról hogyan...

A keleti pályaudvarról hogyan jutok el a XVIII. kerületi Karinthy Frigyes gimnáziumig? (Sürgős)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kiguglizhatnám és csinálom is, de sok a lehetőség illetve nem tudom, hogy hol mekkora késések szoktak lenni meg ilyenek, ezért gondoltam, hogy hátha valaki otthonosabban mozog Budapesten.

(A napokban tervezem megtenni ezt az utat, ezért is 'sürgős' utána majd törlöm a kérdést)

2021. febr. 22. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Keletitől 24-es vagy 2M villamossal a Nagyvárad térig.

Onnan 3-as metróval a Határ útig.

Onnan 50-es villamossal a Thököly útig.

Onnan gyalog kb 150 méter.

2021. febr. 22. 16:09
 2/4 anonim válasza:
69%
M4. - Kálvin tér <=> M3 - Kőbánya, 182 vagy 184 busz.
2021. febr. 22. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Leggyorsabban: a 2M 24 villamosokkal utazz a Nagyvárad tér M-ig, onnan az M3 metróval Kőbánya-Kispestig, majd a 182 182A 184 buszokkal a Thököly útig. (Az 50-es villamos is jó a Határ úttól, de lassabb.)

Legolcsóbban , egy átszállójegy áráért: M4 metróval a Kálvin térig , M3 busszal a Nagyvárad térig, tovább ld. fent.

Legkevesebb átszállással (csak csúcsidőben!), még olcsóbban , egy vonaljegyért: sétálj a II. János Pál pápa térig, majd a 217E busszal a Regény utca megállóig, onnan séta.

2021. febr. 22. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat
2021. febr. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!