Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Stadionok buszállomásra...

A Stadionok buszállomásra érkező és onnan az M3-as felé tartó buszok miért kerülnek a Stefánia út - Ajtósi Dürer sor felé? Sokkal rövidebb és gyorsabb a Hungária krt. -on, nem?

Figyelt kérdés
Régen úgy emlékszem a Stadionok és az M3-as között mindig a Hungárián mentek. Most meg többnyire nem, bár vannak kivételek. Mi ennek az oka? Szerintem legalább 5 perc veszteség a Városliget felé kerülni (arra nincs is megálló, nincs zöldhullám és csak 50-nel lehet menni). Hungária rövidebb út, 70-nel lehet menni és ált. van zöldhullám. Nem értem. Ha dugó van a Hungárián, akkor szerintem a másik (kerülő) út is zsúfolt, forgalmas. Nem?
2010. aug. 17. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az M3-as felől érkező buszok jönnek Ajtósi-Stefánián, ami az M3 felé megy az a Hungárián megy. Legalábbis amikor én mentem arra busszal, akkor a Hungárián ment ki. Amúgy szerintem az lehet az oka, hogy ha a Hungárián jönne be, ott még rá tud kanyarodni a Stefániára, de ott ha jól tudom balra kanyarodási tilalom van a az aréna felé.
2010. aug. 17. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Pályaudvar kialakítása miatt erre tudnak jönni. Az ajtósiról könnyebben ki tud fordulni a Hungáriára mint a Mogyoródiról. Stadipn felé nem is lehet befordulni a Hungária felöl az állomásra.
2010. aug. 17. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lett törölve az a válaszom, hogy "Szerintem azért, mert ott még lehet, hogy van megállójuk"?
2010. aug. 17. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ott nincs megállójuk. Csak a Kacsóh Pongrác útnál és a Szerencs utcánál. Én már mindkét irányban utaztam mindkét féle útvonalon. Ráadásul most az Ajtósin is javítják az utat, tehát nem értem. Szerintem a Hungária krt. mostanában (M0 óta) már nem olyan zsúfolt, hogy nagyobb dugók legyenek.
2010. aug. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!