Hol tudok BKV jegyet venni a Nyugati-pályaudvarnál most, hogy újítják fel és nincsen újságárus? (automatán kívül! )
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 13:10
1/8 anonim válasza:
Lenn az aluljáróban BKV pénztár.
2/8 anonim válasza:
Félsz az automatától, vagy miért nem jó az???
4/8 anonim válasza:
Imádom a prolikat akik rettegnek mindentől amit nem Gizike ad oda :D
Erre jó példa a postai csekkbefizető automata, anyámat nem tudom rávenni, hogy ne csekken fizesse a szarjait, néha felajánlom, hogy elviszem neki és befizetem (ugyanis ő retteg az automatáktól, inkább sorban áll 20 percig :D).
Bemegyek a postára, kígyózó sorok az ablakok előtt, minden 2. ember kezében sárga csekk. Csekkautomata: NULLA ember. Odamegyek, 6 perc alatt befizetek 4 csekket. Eredmény: mindenki a sorban úgy néz rád, mintha egy ufó lennél.
6/8 anonim válasza:
#4: pedig ha tudnád, hogy fel sem kell kelned a fotelból, a csekket netbankon is be tudos fizetni otthonról. Azért nincs senki az automatánál
7/8 anonim válasza:
6-os, tudom én. De anyámnak kell papír alapon a bizonylat, hogy befizettem, így nem játszik, hogy kapok egy visszaigazolást 3-mailben 😄
8/8 anonim válasza:
Minden "meghaladhatatlan" nemzedék azt hitte magáról huszonévesen, hogy ők a Janik. Aztán mindig jött egy következő, ami őket is a sárga földbe szégyenítette. Nagyanyáitok már készítik a műsorhoz a pattogatott kukoricát, ők legalább már megtanultak magukon is nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!