Elfogadják-e a nemzetközi MÁV vasúti jegyet ha csak a vissza útra veszem meg?
Az a baj, hogy eléggé bug-os az új rendszerük.
Eljutok a Fizetés gombig és szépen látszik is honnan hova. Csak ugye azt írja, hogy "Odaút". És a "Visszaútra is megveszem" is aktív.
Beírtad az inulási állomást és az érkezésit.
Ez az odaút :DDDD
Az komoly, hogy ennyire fogalmatlan vagy....
Kedves utolsó, nem, nem vagyok fogalmatlan, nincsenek lexikális problémáim.
Csak még béta tesztelés alatt áll a rendszer és nem tudom eldönteni, hogy rendszerhiba, vagy azóta tényleg pozitív irányba elmozdultak a dolgok. Mint ahogy fent már írták régebb nem lehetett így jegyet venni csak a külföldi szolgáltatótól.
Nem szeretnék kidobni 20 ezer Ft-t egy próbavásárlásra. De ha te olyan okos vagy akkor mondd meg te vagy vedd meg a jegyet próbaként és oszd meg tudásod. Ha meg nem tudsz normálisan válaszolni akkor menj az ezotéria meg a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, az a te szinted.
Az odaút egy útra szól,mindegy honnan hová,ha ki tudod venni a rendszerből,akkor felhasználhatod.
Független attól hogy a te szempontodból az visszaút
Ha menettérti/oda vissza jegyed van,mert esetleg olcsóbb mint a teljes árú egy útra szóló,akkor nem kell oda is leutazni,a vissza útra ugyanúgy érvényes.Viszont az oda utad így elveszik.
Vannak olyan kedvezményes jegyek,amik bizonyos feltételek mellett olcsóbbak,mint egy teljes árú egy útra szóló.
Az érvénytartam a mérvadó, illetve egyes kedvezmény típusoknál vannak különleges felhasználási feltételek.Azt olvasd el, mielőtt megveszed !
Ha bizonytalan vagy,akkor menj be egy nemzetközi pénztárba,ott tudnak segíteni neked.Illetve megtalálják neked a legolcsóbb lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!