Vonatok ál az információs tábla hogy van?
Figyelt kérdés
Nyiregyröl szeretnék szegedre eljutni
De az információs táblán olyat láttam Budapest nyugati cegléd
Illetve ha szegeden vagyok ott hogy fogja írni a tábla ha vissza akarok jutni nyíregyre?
2021. jan. 27. 17:09
1/4 anonim válasza:
Nyíregyháza-Szolnok -> Szolnok-Békéscsaba -> Békéscsaba-Szeged
2/4 anonim válasza:
A táblán mindig azt írja hogy az a vonat hova megy. Nyíregyházáról nem megy közvetlen vonat Szegedre, legegyszerűbb az ha a Budapest-Nyugatiba tartó vonattal mész Ceglédig és ott szállsz át a Szegedire.
"Illetve ha szegeden vagyok ott hogy fogja írni a tábla ha vissza akarok jutni nyíregyre?"
Szegedről szintén a Nyugatiba megy a vonat, erre kell fálszallnod de csak Ceglédig kell utazni, ott tudol átszállni a nyiregyire.
3/4 anonim válasza:
Mindig az adott vonat celallomasat és nagyobb köztes állomásait írja a kijelző, illetve egy-két helyen már az adott vonat összes megállási helyét. Mivel neked at kell szállnod, a kiinduló állomáson az átszállási helyedre közlekedő vonatot kell keresned a táblán , az átszállás helyén pedig a célállomásra közlekedőt.
4/4 anonim válasza:
Vannak emberek akik egyedül jobb ha nem utaznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!