Körbe akarnám utazn Magyarországot vonattal, hogyan
kellene belekezdeni?
Figyelt kérdés
Gondt már rá valaki, hogy kell véghez vinni ezt a tervet?
Miskolcról indulnék.
"de komolyan most kell ezt?"
Hol írta, hogy holnap reggel már indulna is?
Sehol!
Nyugodj meg! Attól megnyugszol! :)
2021. jan. 17. 21:19
Hihetetlen hogy mindenhol már a virust kell emlegetni.
2021. jan. 17. 21:21
11: Nyugodt vagyok, kedves.:) Itt maximum te vagy ideges.;)
12: Mert a tömegközlekedés az egyik fő veszélyforrás, okoska. Egyébként most ez van, ha tetszik, ha nem. Ha nem akarod hallani, zárkózz be a 4 fal közé.;)
2021. jan. 17. 21:28
Miskolc - Hidasnémeti - Szerencs - Nyíregyháza - Záhony - Mátészalka - Debrecen - Pöspökladány - Kötegyán - Békéscsaba - Kétegyháza - Újszeged - Szeged - Kiskinfélegyháza - Kiskunhalas - Baja - Bátaszék - Dombóvár - Szentlőrinc - Nagykanizsa - Fonyód - Kaposvár - Siófok - Székesfehérvár - Sárbogárd - Rétszilas - Dunaújváros - Pusztaszabolcs - Székesfehérvár - Tapolca - B.Szenrgyörgy - Nagykanizsa - Szombethely - Sopron - Csorna - Hegyeshalom - Győr - Celldömölk - Veszprém - Győr - Komárom - Székesfehérvár - Kelenföld - Almásfüzitő - Esztergom - Bp Nyugati - Vác - Drégelypalánk - Balassagyarmat - Aszód - Hatvan - Újszász - Budapest - Lajosmizse - Kecskemét - Cegléd - Szolnok - Lakitelek - Kunszentmárton - Szentes - Orosháza - Mezőtúr - Szolnok - Újszász - Vámosgyörk - Kál-Kápolna - Kisújszállás - Karcag - Tiszefüred - Füzesabony - Miskolc
2021. jan. 17. 21:38
Hagyd már abba! Én is félek a vírustól, 75 felett van mindegyik szülőm és nagyszülőm is él még. Ha nálunk valaki elkapja akkor k. nagy baj lesz!
De mégegyszer: nem mondta senki, hogy holnap reggel fog indulni a kérdező!
Én is tervezet sok túrát, mivel itthon ülök a gépem és a térképeim előtt.
Majd megyek ha olyan lesz a helyzet, hogy biztonságosan megtehetem.
2021. jan. 17. 21:40
Mi lenne, ha privátban folytatnátok az anyázást?
2021. jan. 19. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!