Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV-nál ugyanannyi az...

A BKV-nál ugyanannyi az órabére a busz-, a villamos-, és a trolivezetőknek?

Figyelt kérdés
melyikük keres a legjobban? és ti melyiket vezetnétek szívesebben?
2010. aug. 14. 21:26
 1/8 anonim válasza:
48%

Volt a tvben, hogy hány embert gázolt már el egy mittudomén mit vezető pali. kötött pályás.:D

Hát kb 6ot. Szóval nem szívesen vezetnék..

2010. aug. 14. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
azért általában nem villamos elé ugranak ki, hanem vonat elé :D
2010. aug. 14. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
azért a villamos folyton pár m-re megy az emberektől, egy figyelmetlen ember aki elélép és kész a baj. Mondjuk láttam én már sugárban hányni tűzoltót és mentőst is, amikor slaggal kellett lemosni a mozdony elejéről az "embert". Amúgy ha választani kellene én trolit vezetnék, mert irdatlan jól gyorsulnak :D
2010. aug. 14. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt én is szeretném megtudni, hogy mennyi az órabérük! De eddig csak azt tudtam meg, hogy a tűzoltók hogyan hánytak, meg hogy a pali 6 embert gázolt el...
2010. aug. 14. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
de legalább a mi válaszunkból megtudott valamit.. :)
2010. aug. 14. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Nem
2010. aug. 16. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Régen úgy volt a reklámban, hogy a villamosvezetők kevesebbet kerestek, utána jöttek a trolivezetők, majd a buszvezetők. (a metró-hév nem szerepelt a reklámban)

Gondolom most is valahogy így van, csak több a fizetés, és esetleg az arányok is változhattak.

Ha rajtam múlna, akkor villamost vezetnék szívesen.

Bár már vezettem egyszer. :) (telephelyen lépésben 20 métert)

2010. aug. 18. 13:57
 8/8 A kérdező kommentje:

az érdekes reklám lehetett :) hogy megmondták h te kevesebbet fogsz keresni, te meg többet

de amúgy kössz a választ, ez végre a témához kapcsolódott :)

2010. aug. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!