Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szolnokon hogy működik ma a...

Szolnokon hogy működik ma a tömegközelekdés (busz)?

Figyelt kérdés

Szóval 2 dologról lenne szó, 1.

"Felhívjuk figyelmüket, hogy az autóbusz-vezetők és az utasok védelme érdekében - az önkormányzattal egyeztetve - Szolnok város helyi járatain az első ajtós felszállási rendet 2020. március 20-tól felfüggesztjük!"

Ezt írja a kmkk oldala, akkor mindenképp boltból kell vennem vonaljegyet, igaz?

A másik kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy ezen a táblázaton (link lent) mit takar az M1 M2 oszlop és bennük a számok? Az autóbusz állomásról kellene utaznom az 1A-s busszal az Eagle 2-höz, pénteken, de nekem elég átláthatatlan ez az egész. Talán én vagyok az öreg, vagy a túl vidéki, nem tudom de az biztos hogy nem értek ehhez.

Még az hogy menetrendek.hu-n összeszedegetem az útvonalakat oké, de ez megdolgoztat így hogy sosem utaztam ott. Bocsi a tudatlanságomért, de inkább kérdezek, mint hülyeséget csináljak mert befogom.

link: [link]

2021. jan. 13. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nézd meg!

2021. jan. 13. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A KMKK már megszűnt, a Volánbusz honlapján érhetők el az aktuális információk.
2021. jan. 13. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Volanbusz.hu oldalon találod az aktuális vonalhálózatot és menetrendet. A KMKK archív oldalát már ne használd, az a cég beolvadt a Volànbuszba.

Bár lehetnek helyi üzemeknél eltérések, a legtöbb településen már ősz óta lehet jegyet venni a járművezetőtől. De ha biztosra akarsz menni, vedd meg érintésmentesen mobiljegyként, pl. Simple alkalmazásból. Vagy legalábbis előre a Volánbusz oldalán szereplő értékesítési pontok egyikén.

A különböző menetidő -oszlopok a különböző időszakokban érvényes eltérő menetidőket mutatják - peremidőszakban gyorsabb a közlekedés, mint csúcsidőben.

2021. jan. 13. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenki!
2021. jan. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!