Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK miért különböztet meg...

A BKK miért különböztet meg hátrányosan egyes kerületeket azáltal, hogy ott sok az ellenőr?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen találkozok ellenőrrel, azonban a csepeli ismerősöm azt mondta, ő szökőévente egyszer találkozik, és meg se veszi a bérletet, ha nem dolgozik a teljes hónapban.
2021. jan. 10. 01:13
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig az én elveimet követné mindenki, akkor te - és a fajtád - minden nap véres péppé verve gyalogolnátok haza a putrisorra.
2021. jan. 10. 22:48
 42/49 A kérdező kommentje:
Ebből is látszik, hogy én egy jobb világ építésében vagyok érdekelt, míg te egy rosszabb világ építésében.
2021. jan. 10. 22:59
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Attól lenne jobb világ, hogy mindenki bliccel? Mondjál még ekkora hülyeségeket
2021. jan. 11. 07:02
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Abban a tudatban szállsz fel, hogy fizetős szolgáltatást veszel igénybe.
2021. jan. 11. 21:00
 45/49 anonim ***** válasza:
34%

Jézusom ezt a hisztit. Nem tudom, h eddig hol éltetek, de a csórók, és a fiatalok nem vesznek jegyet. Ezt el kell fogadni. Nem egy olyan embert ismertem, aki olyan gazdag családból származott, hogy akár villamost vehettek volna a szülei, mégsem vett jegyet a villamosra, hanem felszállt. És ez nem egy ember volt, hanem szinte mindenki az osztályból akinek nem volt bérlete.

Meg az is nevetséges amikor valaki a csövesek miatt hisztizik. Mit képzel, h csak neki indították el a villamost? A csöves már akkor csöves volt amikor ő még meg sem született. Ha valaki ki tudja fizetni a jegyét és ki is akarja, akkor tegye, de semmi köze ahhoz h más mit csinál. Ha nem fórumon hisztiznétek, akkor már rég hülyére vertek volna titeket.

2021. jan. 15. 19:37
 46/49 anonim ***** válasza:
52%
#45: Akkor gondolom az sem lenne gond, ha nem kapnál 1-1 munkanapod után fizetést, mert miért ne? Miért venné igénybe pénzért a munkádat a munkáltatód, hogy végülis lehúzhat ingyen is, mert ez tök oké?
2021. jan. 16. 16:04
 47/49 anonim ***** válasza:
47%

De pont erről van szó, hogy nekem meg a haverjaimnak nem hogy nem adnak fizetést, de még azért is fizetnek amit nem csinálunk meg. Aki meg gazdag annak meg 0 munkával van rengeteg pénze. Mégsem vesznek jegyet a villamoson, mert minek. Semmi köze nincs ehhez a fizetésnek, meg a munkának.

Amúgy meg az adóból simán fenn lehetne tartani a tömegközlekedést ingyen. Még a csöveseknek is.

2021. jan. 17. 09:20
 48/49 anonim ***** válasza:
47%
Ja, hogy ez közgázprofesszorral van dolgunk...
2021. jan. 17. 09:36
 49/49 anonim ***** válasza:
47%

De most komolyan. Meg lehetne csinálni, hogy legyen ingyen tömegközlekedés. Más kérdés, hogy senki nem akarja, maximum azok akinek nincs sok beleszólásuk a dolgokba, és még ők sem gondolják annyira komolyan, hogy tegyenek érte bármit is, de meg lehetne csinálni elméletileg.

De gyakorlatilag meg nem lehet, aminek meg a része az, hogy még a gazdag kölykök is bliccelnek a villamoson, te meg agyérelzáródást kapsz idő előtt, mert zavarnak az úgynevezett tolvajok.

Én meg attól kapok agyérelzáródást, hogy tolvajnak hívják a villamoson ájfonnal ácsorgó hülyegyerekeket.

Meg más az, ha valaki fiatalon lop, meg más az, ha 50 évesen. Minden lopás más. Nincs olyan, hogy tolvaj. Maximum az idiótáknál, akik annyit tudnak, hogy levágják a tolvaj kezét. És csak zárójelben jegyzem meg, hogy az ilyeneket szokták megmérgezni az asszonyaik, amikor már megunták. És valahogy meg tudom őket érteni.

2021. jan. 17. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!