A 99-es viszonylatnak (Bp.) még mindig olyan rossz a híre?
A híre rossz, de a vonal nem rossz.
Azok szokták rossz hírét kelteni, akik nem utaznak vele, hanem csak hallottak róla sztorikat.
Teljesen egyetértek a #1-es válaszolóval. Én Bp-iként is állandóan hallottam a véresebbnél véresebb sztorikat a 99-ről.
Aztán úgy hozta a sors, hogy a Harminckettesek terére költöztem, és mivel a Népligetnél dolgoztam, minden nap a 99-el kellett bejárnom. Csak akkor realizáltam, h úristen a gettójárat.
Elmondom, 2,5 év alatt semmilyen atrocitás nem ért, egyetlen egyszer a c kategóriások óbégattak egymásnak hogy így cigány úgy cigány.
Pedig a Diószegi utca azért az igazi gettó környék.
Amúgy csak a nagyon kora reggeli és késő esti járatok voltak feltűnően C kategóriával teltek, ordítva zenét hallgattak telefonról, bár erre többször beszólt a buszsofőr, hogy "ezt most be kéne fejezni".
Amúgy semmivel nem volt másabb, mint bármilyen más járat.
Úgyhogy igaz, a 99-ről mindenkinek van egy sztorija, amiben valakit kibeleztek, sőt ő maga is ott volt, és látta is, valójában viszont azt sem tudja hol jár a 99.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!