Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 99-es viszonylatnak (Bp.)...

A 99-es viszonylatnak (Bp.) még mindig olyan rossz a híre?

Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 09:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

A híre rossz, de a vonal nem rossz.

Azok szokták rossz hírét kelteni, akik nem utaznak vele, hanem csak hallottak róla sztorikat.

2021. jan. 8. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik járat sem kifejezetten veszélyes. 24-28-99, ezeken frekventáltan fordulnak elő furcsa alakok, egyébként sehol nem vagy életveszélyben.
2021. jan. 8. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Mindenkinek van egy sztorija a 99-esről, de ezek többsége innen-onnan összeszedett történet. Aki rendszeres utasa, az tudja, hogy ugyan van rajta aránylag sok furcsa, olykor barátságtalan figura, de a legnagyobb veszély az, hogy ráhullik a szotyihéj a cipődre. (És igen, ötévente egyszer van durvább balhé is.)
2021. jan. 8. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a #1-es válaszolóval. Én Bp-iként is állandóan hallottam a véresebbnél véresebb sztorikat a 99-ről.

Aztán úgy hozta a sors, hogy a Harminckettesek terére költöztem, és mivel a Népligetnél dolgoztam, minden nap a 99-el kellett bejárnom. Csak akkor realizáltam, h úristen a gettójárat.

Elmondom, 2,5 év alatt semmilyen atrocitás nem ért, egyetlen egyszer a c kategóriások óbégattak egymásnak hogy így cigány úgy cigány.

Pedig a Diószegi utca azért az igazi gettó környék.

Amúgy csak a nagyon kora reggeli és késő esti járatok voltak feltűnően C kategóriával teltek, ordítva zenét hallgattak telefonról, bár erre többször beszólt a buszsofőr, hogy "ezt most be kéne fejezni".

Amúgy semmivel nem volt másabb, mint bármilyen más járat.

Úgyhogy igaz, a 99-ről mindenkinek van egy sztorija, amiben valakit kibeleztek, sőt ő maga is ott volt, és látta is, valójában viszont azt sem tudja hol jár a 99.

2021. jan. 8. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es villamoson többször van hadd el hadd...
2021. jan. 8. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!