Kell bérletigazolvány egy havi bérlethez?
Figyelt kérdés
Győr helyi(városi)járatú busszal megyek dolgozni.
Automatás havi bérletről van szó és azt használom munkábajáráshoz.
Mai nap a munka végén bérletosztás volt és nem az a fajta bérletet adták,amit "szokásosan" szoktak.
Furcsáltam az egészet,mondtam nekik,hogy ez nem az.
Közölték velem,hogy márpedig ez pedig az.
Megmutattam nekik azt a "automatás" bérletet és erre azt mondták megint,hogy ez pedig városi bérlet.
"Ráadásul kell nekem hozzá bérlet-igazolvány,mert megbüntetnek."-állította a cég."Automatás" havi bérlethez nem volt ilyen igazolványom.
Tényleg igaz ez?
2021. jan. 5. 23:56
1/1 anonim válasza:
Ha jól tudom Győrben is a Volánbusz van. Nálunk is. Itt úgy van, hogy az újfajta (annyira már nem új, 2009-ben vezették be), hőpapíros bérletre elég egy bármilyen fényképes igazolvány számát ráírni, például személyi. A régimódi, nyomdai bérletekhez (ami a mai napig kapható) viszonylati igazolás kell, annak a számát kell ráírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!