A mozdonyvezetők nem tudják, hogy melyik a piros flirt?
Tegnap este (hétvégi menetrend volt), utaztam Debrecenből Karcagra a 19.36-os személyvonattal, ami a nyugatiig megy. Egy kék flirt volt elől, hátul pedig egy piros. Elől 037, hátul asszem 053. Elől űltem a vezetőállás mögött és Püspökladányban mozdonyvezető váltás volt, felszállt egy vezér, aki pedig Nyíregyházáról vitte P.Ladányig, leszállt. Aki felszállt P.Ladányba csodálkozva mondta a másik vezérnek, hogy "Mi a csuda??? Kék? Mert 60-ig piros."
Ezekszerint a mozdonyvezetők nem tudják, hogy 60-alatti flirtek is lettek már átfestve kékre? Nem tájékoztatják őket, hogy ez meg ez kék várható?
Mert amúgy hétvégén jár flirt ezen a vonalon, de pirosak, vasárnap a televonat szokott kék lenni, de azt Debrecen vezér szokta vinni nem P.ladány.
hát én sem tudtam, hogy az első sorozatból is van már kék.
Mondjuk nem csodálkozom, annyira össze-vissza mennek ezek a dolgok. Hol nekiállnak a Talenteknek, hol nem, aztán ott vannak a kék Uzsgyik - vagyis Bluezsgyik :D
A tök tudja már ezt követni....
A pályaszám a lényeg, abból a járműből egy van.
Nálunk volt olyan faszi, ogy amikor 12 órás szolgálat végén bejött az irodába és elkezdte írni a papírokat, akkor vissza kiment a telepre megnézni melyik géppel volt... :D 12 óra nem volt elég, hogy megjegyezzen annyi számot :DDDDD
Meg olyan is volt aki kis jegyzetfüzetbe vezette a gépeket, kocsikat, időjárást, stb. precízen gyöngy betűkkel.
Szóval sokfélék a mozdonyvezetők (is).
Igen,megszokás és rácsodálkozás. Ennél nagyobb baj ne legyen.
"Egy mozdonyvezető"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!