A 200E reptéri busszal el tudok jutni reptérről a Népligetig?
Liszt Ferenc repülőtéren felszállsz rá és a végállomása a Nagyvárad Tér, de előtte egy megálló a Népliget.
Amikor közeleg a busz a Fás részhez, olyan sok zöld lomkoronáról lehet megismerni, akkor a buszon vannak leszállásjelző gombok közül egyiket meg kell nyomni.
Ekkor zölden világít egy gomb és ha jól sikerült eltalálni a megállót, akkor a Népliget megállónál megáll a busz és itt le tudsz szállni.
Legutóbb hónapokkal ezelőtt utaztam vele. AKKOR úgy volt, hogy megállt a Népligetnél is. Hogy most hogy van, nem tudom, de javaslom neked, ne nézz át hatszáz oldalt, csak less rá a bkk oldalára. Aszerint jelenleg csak a Határ útig meg a busz, a Népligetet nem érinti:
3. Vagyok
Viszont általában olyankor variálnak így a megállókkal, amikor biztosítanak valami más megközelítést. Elvileg a Határ út megállóból már metróval tudsz menni a Népligetig:
Nem. Már csak a Köki-ig jár, onnan az M3 metróval utazhatsz tovább a Népligetig.
Emberek, mindig a BKK hivatalos menetrendi oldalait nézzétek, ha tényleg segíteni akartok egymásnak.
A Népligetet a 200E busz már nem érinti.
A járat 0-24 óráig közlekedik, kb. 23-4:30 között a Határ úttól indul a reptérre az éjszakai hálózathoz való csatlakozás érdekében, minden más időszakban Kőbánya-Kispesttől.
Tehát a Népligetig utazva mindenképp át kell szállni metróra vagy éjszakai buszra.
A metrófelújítás előtt is a köki-ig járt a 200E.
Több szempontból is hülyeség lenne a metróval párhuzamosan buszt járatni pár kényelmes utas kedvéért. Felesleges környezeti és közúti terhelés (már nincs buszsáv), meg amúgy is kevés busz és sofőr van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!