90%-os vonatjegynél lehet a kutyám a kísérőm?
Figyelt kérdés
Mert ugye 2 főre is szólhat a jegy.2020. dec. 8. 17:41
2/21 A kérdező kommentje:
Hát remek. És mennyibe kerül az ő jegye? Sehol sem találtam, nem tudom értelmezni a szöveget.
2020. dec. 8. 17:43
3/21 anonim válasza:
4/21 A kérdező kommentje:
Ilyen is van írva: ''Díjmentes a vakvezető, a fogyatékkal élőket segítő és a rendőrségi kutya szállítása.''
Akkor?
2020. dec. 8. 18:48
5/21 anonim válasza:
Tehát akkor ezek szerint te vagy (1) vak vagy, (2) fogyatékos, vagy (3) egy rendőrségi kutyát viszel magaddal... valahogy.
Mivel ide írsz, feltételezem vak nem vagy, azt kizártnak tartom hogy rendőrségi kutyát vigyél magaddal, szóval ebből (és az értetlenkedésedből) kiindulva marad az a lehetőség, hogy fogyatékos vagy :D
6/21 anonim válasza:
Hát ötös, én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni.👌👍
7/21 A kérdező kommentje:
Itt aztán bármit lehet kérdezni, jönnek a kötekedők...
2020. dec. 8. 22:16
8/21 A kérdező kommentje:
De akinek 90%-osa van, az mindenképp vihet kutyát, nem? Mármint a jegyhez.
2020. dec. 8. 22:18
9/21 A kérdező kommentje:
Hogy ne kelljen többet fizetni, mint magamra.
2020. dec. 8. 22:20
10/21 A kérdező kommentje:
Tartósan vagyok beteg, nem vagyok fogyatékos.
2020. dec. 8. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!