Az előzetes jegyvásárlás mindenhová igaz a nagyobb városokban?
Na ez úgy van, hogy nagyobb állomásokon kell megvenni a jegyet a pénztárosnál és nem a buszsöförnél, de ő belefog tépni, hogy érvénytelenítse. Ez nem vonatkozik minden állomásra, és csak abban az időpontba lehetséges, amikor van jegykiadás a pénztárnál. Szerintem amúgy Szegeden kell venni előre jegyet.
Apukám buszsofőr, ő ezt mondta.
Vonatnál nem tudom, hogy van, de szerintem ott a legkönnyebben, ha online megveszed a jegyet és akkor rajta van a telefonodon
Nem állítom , hogy profi a Volánbusz kommunikációja, de itt igazán visszaolvashatnátok, az utóbbi napokban több kérdés is erről szólt.
1. Csak egyes nagyobb buszállomásokon kell előre online vagy pénztárban vagy automatából jegyet váltani
2. Minden más megállóban marad a járművezetőnél vagy online váltott jegy
3. Mobiljegy esetén megnézed a menetrendben , hány km-t utazol, majd az alkalmazás Volánbusz helyközi menüpontjában megveszed a legrövidebb olyan távra szóló jegyed, amibe belefér a leutazott táv . (Pl. 20,8 km-es utazás esetén 25 km-es jegyet veszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!