Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az előzetes jegyvásárlás...

Az előzetes jegyvásárlás mindenhová igaz a nagyobb városokban?

Figyelt kérdés
Szóval ha valaki Szegedről szeretne Érdre menni, meg kell vennie az állomáson előzetesen a jegyet? És ha a sofőrnél próbálná, el is utasítanák? Online úton erre a járatra nem lehet, megnéztem, csak benne van a pakliban, hogy nem lesz elegendő időm tötymörögni ide-oda az állomáson, mert megy a busz.

2020. dec. 7. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Összvissz egy busz megy?
2020. dec. 7. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, de utána csak órák múlva megy olyan, ami jó nekem, és akkor már csúszott minden az este 8 utáni szabállyal, meg a 4 órás úttal (oda vissza).
2020. dec. 7. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg előző nap a jegyet, ha úgy érzed, nem érnél ki időben.
2020. dec. 7. 15:46
 4/6 anonim válasza:
100%

Na ez úgy van, hogy nagyobb állomásokon kell megvenni a jegyet a pénztárosnál és nem a buszsöförnél, de ő belefog tépni, hogy érvénytelenítse. Ez nem vonatkozik minden állomásra, és csak abban az időpontba lehetséges, amikor van jegykiadás a pénztárnál. Szerintem amúgy Szegeden kell venni előre jegyet.

Apukám buszsofőr, ő ezt mondta.

Vonatnál nem tudom, hogy van, de szerintem ott a legkönnyebben, ha online megveszed a jegyet és akkor rajta van a telefonodon

2020. dec. 7. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem állítom , hogy profi a Volánbusz kommunikációja, de itt igazán visszaolvashatnátok, az utóbbi napokban több kérdés is erről szólt.

1. Csak egyes nagyobb buszállomásokon kell előre online vagy pénztárban vagy automatából jegyet váltani

2. Minden más megállóban marad a járművezetőnél vagy online váltott jegy

3. Mobiljegy esetén megnézed a menetrendben , hány km-t utazol, majd az alkalmazás Volánbusz helyközi menüpontjában megveszed a legrövidebb olyan távra szóló jegyed, amibe belefér a leutazott táv . (Pl. 20,8 km-es utazás esetén 25 km-es jegyet veszel.)

2020. dec. 7. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2020. dec. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!