Inkább villamossal vagy busszal utaztok?
2020. dec. 5. 14:46
11/22 anonim válasza:
Busz: régen érdekesebb voltak a régi Ikarusok, ma talán már tök egyhangúak az alacsony padlósak, ami miatt kissé rossz hátul utazni.
13/22 anonim válasza:
Egy zsákfaluban élek... itt még a fű sem nől ilyenkor, nemhogy a villamos vagy a busz rohangáljon az egyetlen utcában...
Szóval marad a bicikli! :D
14/22 anonim válasza:
Nálam azon múlik , melyik optimálisabb választás , főleg menetidő szempontjából. De alapvetően a villamost szeretem jobban, kényelmesebb.
15/22 anonim válasza:
Én Budakeszire mindig villamossal megyek, ott meg hajóra szállok és azzal megyek tovább.
16/22 anonim válasza:
Ha csak ez a kettő típus közül lehet választani, akkor busz, mert szeretem az Ikarusokat. (A Tatra villamos se rossz, ami a másik képen van).
Amúgy összességében pedig villamossal szeretek utazni, mert külön pályája van, ezért nem nagyon alakul ki dugó, és nagyobb a befogadóképessége, így szellősebben lehet ülni. Villamosból a Ganz csuklós, buszból az Ikarus 280 a kedvencem.
17/22 anonim válasza:
Az Ikafosokat utálom, már kidobhatnák őket! Undormány magyar kaki. A Mercedes 50 évvel ezelött jobbakat csinált.
18/22 anonim válasza:
Micsoda véletlen, hogy az Ikarus (260) is 50 éve van gyártásban... :D tehát igazából most az adott kor járműveit vetetted össze egymással.
19/22 anonim válasza:
Én a kötött pályás járműveket és az Ikaruszokat szeretem 😊
20/22 anonim válasza:
Nem, mi azért vagyunk, hogy neked ne kelljen két órával többet ülni a dugóban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!