Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol tudnék Bp-en a nyugatinál...

Hol tudnék Bp-en a nyugatinál diákbérletet venni?

Figyelt kérdés

Ha tudjátok valahogy szájbarágósan magyarázzátok el légyszi, mert nem vagyok egy nagy Pestre járó :)

Előre is köszönöm mindenkinek.

2010. aug. 11. 07:28
 1/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

diákbérletet a micsodára?

-BKV (aluljáró, BKV-pénztár)

-vasút (pályaudvar)

-szünidei matiné?

2010. aug. 11. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Lemész az aluljáróba és ott megkeresed a metrót.

Ha nem találod, megkérsz valakit.

- Elnézést, hol a metró? :)

A metró bejáratánál jobbkéz felöl van egy pénztár,

benne üveg mögött néni :) és jó páran állnak ott sorban akik pl jegyet vesznek. Ott tudsz venni bérletet is ami jó villamosra, buszra, metróra ilyesmikre.

2010. aug. 11. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a vonatra kell neked bérlet, akkor mész a tömeg után kifele a kijárat fele. Valahol félúton baloldalt lesz a jegypénztár.

De ha nemtalálod, akkor megkérdesz ott valakit.

- Elézést, hogy a jegypénztár?

és akkor ott tudsz venni vonatjegyet, vagy vonatra bérletet, ha az kell.

2010. aug. 11. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi, "hogy" helyett "hol" :)
2010. aug. 11. 08:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Bkv-ra akarok bérletet venni, ez kiment a fejemből, hogy odaírjam :)

A szünidei matiné gondolom nem közlekedés témakör, így eszembe sem jutott, a vonatbérletet meg nyilván meg tudnám venni a saját lakhelyemen is (és mivel nem szeretem bonyolítani az életemet, biztos ott venném), ezért feledkezhettem meg a bkv kikötésről.

Köszönöm!

2010. aug. 11. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
jaja, gondoltam, akkor a metró mellett
2010. aug. 11. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy mert Budapest bérletet (BKV MÁV Volánra ami érvényes BKV bérlet már nincs) tudsz venni a BKVnál lennt a metróban és fennt a pályaudvaron is. A lányeg hogy ha a pályaudvaron veszed akkor mondd hogy Budapest bérletet szeretnél és hogy diákot. Metróban elég ha csak a mai naptól (amikor veszed) kérsz egy havu bérletet.
2010. aug. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!