25 éve nem utaztam vonattal, most IC-n fogok több órát utazni, lehet aludni közben?
Figyelt kérdés
Ellopják a táskámat míg alszok?2020. nov. 22. 17:14
1/12 anonim válasza:
El, de ugye nem tud vele lelépni mert nem áll meg a vonat. Komoly értéket ne tarts benne, mert akár át is nézheti és visszateheti. Ez csak elnélet, nem hallottam még ilyenről, de jobb félni ugye.
2/12 anonim válasza:
Hát én még a mosdóba is kiviszem magammal azt a táskámat, amiben az értékeim vannak. Nem tudom milyen mélyen és hosszan tudsz aludni a vonaton, de én nem kockáztatnék...
3/12 anonim válasza:
Jelenleg a vírus miatt nem adnak el minden jegyet, elég foghíjasan fogtok ülni, tehát nyugodtan magad mellé teheted a táskádat, nem kell majd felrakni. Én is így szoktam utazni, félkézzel a táskán könyökölök, így rögtön megérzem ha bárki hozzányúlna. És igen, simán aludhatsz is, semmi gond nem lesz. Jó utat!
4/12 anonim válasza:
Én nem aludnék el vonaton. Annál jobban féltem az irataimat és a telómat. Nem tudhatod ki a kleptomániás körülötted.
5/12 anonim válasza:
Aludtam már vonaton. Az IC kocsik azért jobbak mint a sima másodosztály. 2 dolog. Ne aludj el mélyen és a fontosabb dolgokat mindig tartsd közel magadhoz.
7/12 anonim válasza:
Kaposvárra mentem haza Dombóvár felöl. Kaposszentjakabon (Ka előtti utolsó megálló) felszállt 4 ember akiket én azon a vonaton rendszeresen láttam, munkából mentek haza.
Az egyi hangosan utasította a többieket, hogy 2 menjen hátrafelé, ők ketten meg előrefelé mennek és nézzék meg van-e valami. Ez a délután 3 órai vonaton volt.
Szóval vigyázz nagyon a dolgaidra!
8/12 anonim válasza:
Állíts be ébresztőt meg ami fontos rakd be belső zsebbe vagy yilesmi.
9/12 anonim válasza:
Ami fontos (iratok , pénztárca) azokat tedd a zsebedbe, a többi maradjon a táskában. Innentől kezdve aludhatsz nyugodtan.
10/12 anonim válasza:
7-es válaszoló, csak nem cigo, a munkában "megfáradt" szegiiiiny melósok voltak? Kaposvár környékén nem csodálkoznék...
Egyébként én sem aludnek a kérdező helyében, sosem lehet tudni. Ahogy a Kalandor című klasszikusban mondja Roger Moore: mindig légy résen! Örök igazság tartalmú tanács ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!