4 Metróra hol tudok jegyet venni és milyen gyakorisággal jar?
Kelenfoldon van jegypenztar pont, az aluljaro legvegen, azthiszem őrmező felöli oldalon, talan igy hivjak.De amugy az automatat nagyon egyszeru hasznalni, egyaltalan nem bonyolult, a vonatos automata katasztrofa, na az hasznalhatatlan kb, de a bkk-s, az okes.
Nem minden metromegalloban van jegypenztar, inkabb atuomatak vannak.
Automatáknál vagy a bkk ügyfélközpontban tudsz venni vonaljegyet.
Ezen megnézheted, hogy hol vannak:
A Keleti helyett a Kálvin téren szállj le és szállj át a 72-es trolira vagy a 3-as metróra.
A 72-es pont a Podmaniczkyn megy végig, a 3-as metró annyiban jobb, hogy arra nem kell plusz egy jegy, ugyanis metrók között ingyenes az átszállás.
nagyon csúnya poén lenne ha azt mondanám, hogy a metróvezetőnél?? :DDDDD
Kalandföldön az új aluljáróban az Etele térrel ellentétes oldalon van egy nagy pénztár. Ott mindent is kapni
a Podmanicky azért elég messze van... több mint 2 km!
A sétával nem volt baj igazából jóval egyszerűbb így menni mint kocsival nagyon pozitív a véleményem
a metrorol gyors van ülőhely stb
De kalerek nem is járnak metróra? Vettem jegyet meg pecseteltetem is de ellenőrizni nem jöttek.
5.valaszolo a Kálvin teres megoldásod reggel megmentett koszi az ötletet
Nem járt a 4 és metró reggel de mivel írtad hogy ha eljutok a Kálvin tere 3 As metróval majdnem a Podmaniczky N vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!