Hogyan lehet Miskolcon a Tiszai pályaudvarról a Mész utcára eljutni?
Ja, még egy segédlet: a Tiszain a 31-es buszra ülj fel, majd szállj le az SZTK rendelőnél, és ott szállj fel a fentebbi buszok valamelyikére. Ezt elfelejtettem mondani.
hasznos link: [link]
Szorgalmi időszakban naponta egyszer reggel a 22-es busz a Farkas Antal útig közlekedik, és az is megáll akkor az Egészségügyi Főiskolától nem messze. (Ugyanúgy az SZTK-nál átszállni a 31-esről a 22-esre)
További lehetőségek:
Szeptember 30-ig*: 1-es villamospótlóra való felszállás a Tiszainál és a Hősök terénél való leszállás, ahol a 14-re, 14H-ra, 22-re és a 44-re át lehet szállni
Szeptember 30 utántól*: 1-es villamossal a Villanyrendőrnél való leszállás (Hősök tere utáni megálló, így itt is megáll az a négy buszjárat)
* Előre láthatólag a villamospálya felújítás a belvárosban Szept. 30-án ér végett és a villamos, bár rövid szakaszon, de újra fog közlekedni
Előző vagyok: Pontosabban a Tiszai-Belváros szakaszon fog újra beindulni a villamos.
Bővebb információ az MVK Zrt oldalán :)
Ugyanaz megint:
14-es esetén Futó út, 14H-s és 22-es esetén Sütő János út [ezt van a legközelebb a Fősulihoz, ha jól tudom. A megálló neve nemrég változott Futó útról Sütő János útra megkülönböztetve a 14-es jelenleg is Futó út nevű megállóhelyétől], 44-es esetén a Hejőcsabai Gyógyszertár van a legközelebb (itt is megáll a 14-es és 14H-s busz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!