Budapest, 3.kerulet, Békásmegyerrol hogy jutok el legegyszerubben Leányfalura tomegkozkekedessel?
Google térképen baloldalt a keresésnél - szám. gépen legalábbis a jobboldali részén van egy kis nyíl- ha arra rákattintasz, akkor tudsz útvonaltervet csinálni (beírod a kezdőpontot és a célt) - és ha balodalt a 3 csíkra kattintasz, akkor padig megtalálhatod a variációk között a tömegközelekedést, menetrenddel együtt.
Ha ezt felfedezted, legközelebb egyedül is eltalálsz bárhonnan bárhová :-) - és nem kell arra várnod, hogy ki mikor válaszol itt a gyakorin.
Jovoheten mennék hétvégén, egy lányhoz ugyhogy nem volt sürgős!
Azért irtam ide ki! Hátha van aki opcionálisabb mint én igy ismeretlen városi nyomi! :D
De köszönöm a segítséget! ;)
Na oszt igen kíváncsi lennék rá, hogy ha valaki halat kér és én megtanítom halászni, hogy ne legyen " ismeretlen városi nyomi" - a kérdező szavaival élve - akkor abban ugyan mia jó franc rossz van???
Mi a frászkarikáért kell lehúzni a válaszomat, mert meg akartam tanítani, hogy tud útvonaltervet csinálni és a VILÁG BÁRMELY PONTJÁN egy google térképpel eligazodni - akár Horvátországban van, ahol nem is érti az ország nyelvét vagy Olaszországban, stb.
Vagy tán rosszul írtam? Kedves lehúzkodók, lehet jönni elmondani, miért lett lehúzva.
Basszus, az ember koptatja a billentyűket, fecsérli az idejét, hogy segítsen, azt "sötétben megbújó idegenek" :D meg lehúzkodják, nevüket és véleményüket nem vállalva, Segíteni nem segítenek, de lehúznak.
5-ös!
Ne vedd a szívedre ennyire! :)
A lényeg hogy én köszönöm a segítségedet és az a lényeg hofy nekem segítettél, nem pedig annak aki lehuzott ugymond!
Én köszönöm szépen!
Nyilván igy már később nem fogok ilyet kiirni mert már tudom hogy hol, hogy keressem a dolgokat!
De lehet... ;)
4-es!
Nagyon köszönöm szépen a részletes leírást és, igy fogok tenni! számomra is igy tűnt a legjobb megoldásnak! :)
Köszi a segítséget!
Köszi, kérdező :-)
Igazából nem a lehúzás érdekel, hanem az a mentalitás, ami itt a gyakorin van.
Nem hasznos a válasz? (mert ez a lényege) Aztán miért nem?
Megmagyarázni senki nem magyarázza, csak sunyin lehúzza. Lehet ezt is lehúzni :D
Az nem probléma, hogy kiírtad a kérdést - csak azért írtam le ilyen részletesen, mert én is nagyon sok mindent másoktól tanultam meg - volt, amit itt a Gyakorin :-) - és én ezt szeretném továbbadni :-)
Én sem úgy születtem, hogy tudtam használni a google térképet ráadásul most már eléggé el vannak dugva ezek a funkciók, amik annakidején még szem előtt voltak, könnyedén megtalálhatók.
Na, mindet jót, remélem, fogod tudni sokszor használni - nagyon jó találmány :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!