Honnan lehet tudni, hogy honnan indulnak a vonatpótló autóbuszok?
A kallerek szólni szoktak melyik állomástól megy tovább a busz . Ha nem , akkor jegy ellenőrzésnél meg kérdezed tőle . A buszok általában az adott állomás előtt parkolnak .A buszra ki szokták írni , hogy vonatpótló, ha van mellette oszlop még arra is ki raknak egy A4-es papírt ezzel a felirattal. Az ott lévő kallert vagy buszvezetőt meg kérdezed hogy xy állomásra megy-e.
Amúgy az egyesnek igaza van , én ilyenkor mindig követem a tömeget , még sose jutottam rossz helyre .
Ezek szerint Székesfehérváron vagy Lepsényben kell átszállnod.
Mindkét helyen az állomásépület előtt fogod megtalálni a vonatpótló buszok megállóit. Ezt Vonatpótló busz feliratú táblák is segítik.
Más helyeken pedig érdemes megnézni előre a MÁV-Start oldalán a vágányzári hirdetményt, ott mindig leírják, ha az állomás helyett máshol kell keresni a busz megállóját. Ilyenkor érdemes a megálló nevét Google Mapsen beírni, hogy pontosabban lásd a vasútállomáshoz viszonyított elhelyezkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!