Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy honnan indulnak a vonatpótló autóbuszok?

Figyelt kérdés
Megyek el a balatonhoz vonattal, de vonatpótlóval lehet egy szakasznál továbbhaladni. De én azt a helyet nem ismerem, és nemtudom hogy honnan indulna a pótlóbusz:/
2020. okt. 4. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
a vonatról úgyis mindenki arrafele fog menni, majd követed a tömeget
2020. okt. 4. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
melyik helyen van ez az átszállás?
2020. okt. 5. 01:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kiírják az interneten, de még az útvonaltervező programok is ismerhetik.
2020. okt. 5. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A kallerek szólni szoktak melyik állomástól megy tovább a busz . Ha nem , akkor jegy ellenőrzésnél meg kérdezed tőle . A buszok általában az adott állomás előtt parkolnak .A buszra ki szokták írni , hogy vonatpótló, ha van mellette oszlop még arra is ki raknak egy A4-es papírt ezzel a felirattal. Az ott lévő kallert vagy buszvezetőt meg kérdezed hogy xy állomásra megy-e.

Amúgy az egyesnek igaza van , én ilyenkor mindig követem a tömeget , még sose jutottam rossz helyre .

2020. okt. 5. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Követed a csordát, és ki is lesz táblázva/lesznek kint sárga mellényesek terelni az embereket
2020. okt. 5. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint Székesfehérváron vagy Lepsényben kell átszállnod.

Mindkét helyen az állomásépület előtt fogod megtalálni a vonatpótló buszok megállóit. Ezt Vonatpótló busz feliratú táblák is segítik.

Más helyeken pedig érdemes megnézni előre a MÁV-Start oldalán a vágányzári hirdetményt, ott mindig leírják, ha az állomás helyett máshol kell keresni a busz megállóját. Ilyenkor érdemes a megálló nevét Google Mapsen beírni, hogy pontosabban lásd a vasútállomáshoz viszonyított elhelyezkedését.

2020. okt. 5. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a kép:)

2020. okt. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!