Budapest a helyi buszokon hogy van a vonaljegy??
Figyelt kérdés
Hogyan kell érteni a vonaljegyet , azal àt tudok szállni másik buszra meg hogy az oda vissza szól e2020. okt. 1. 20:47
1/9 anonim válasza:
a vonaljegy egy utazásra szól!
átszállni nem lehet vele akkor már másik jegy kell a másik járművön
és visszafelé sem tudsz vele utazni (vagyis igen, de mégse :D)
2/9 anonim válasza:
Minden le van írva érthetően a bkk hu című weboldalon.
3/9 anonim válasza:
- egy vonaljegy egy utazásra érvényes csak
- átszállójegy típusú menetjeggyel átszállhatsz másik buszra bizonyos időhatáron belül
- visszafelé másik jegy kell
4/9 anonim válasza:
1-es és 3-as ugyanaz írta... kíváncsi vagyok melyik lesz jobban lepontozva :D
5/9 eddiboy válasza:
Ezt én sem értem, 3-as totál korrekt válasza miért is lett lepontozva
6/9 anonim válasza:
Mert sok frusztrált szaralak csak azért jár ide, hogy a piros x-et nyomogassa.
7/9 anonim válasza:
Sosem jártam Pesten, de most muszáj lesz - külön jegy van az összes közlekedési eszközre, vagy ha egy 10 db-os gyűjtőt megveszek, azzal utazhatok villamoson, buszon, metrón, mindenen? Hol lehet utánaolvasni a budapesti közlekedésnek a BKK oldalán kívül, ahol szájbarágósan leírják? Vagy nem kell túlgondolni, ennyire nem bonyolult?
8/9 eddiboy válasza:
Egy-két extra járművet kivéve (libegő, sikló, hajó) ugyanaz a jegy jó mindenre (busz, villamos, troli, metró, HÉV, fogás). A 10-es gyűjtő teljesen jó megoldás. A 24 vagy 72 órás jegyen érdemes még elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!