Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van itt olyan, aki a Hétmérföl...

Van itt olyan, aki a Hétmérföldes sebesvonattal már leutazott Pestre Zajtáról?

Figyelt kérdés
Milyen élmény ezen a vonalon, ilyen hosszú távon 6 és fél órát vonatozni? Tervezem kipróbálni (természetesen csak ha majd újra közlekedik vonat a Zajta-Fehérgyarmat vonalon)

2020. szept. 22. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

hát azon a szakaszon kronkrétan - SAJNOS!! - nem utaztam. sw Záhony-Kaposvár megvolt. Meg a környékbeli vonalak. Szalka Namény, Létavértes, stb.

Meg Pécs-Miskolc-Pécs =akkor amikor még úgy volt a szerelvényforduló hogy nem kellett átszállni a Keletiben)

hát fel kell készülni egy ilyen útra. elég hosszú tud lenni ha nem foglalod le magad.

2020. szept. 22. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Mozdonyon jöttem végig. És előtte a szerelvénymenetével mentem le Debrecenből, szntén mozdonyon.

Hát, egy érdekes élmény, amit azóta is emlegettem többször már. Nekem meglepetés volt, hogy mennyire sok ember utazik vele.

2020. szept. 22. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es te a p.Gabi vagy a youtuberól?
2020. szept. 22. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak neki van mozdonyon utazási kártyája a vállalatnál :D

Bár ismerem személyesen is.

2020. szept. 22. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is van.

de nem gondoltam hogy van olyan elvetemült aki képest ilyen útra vetemedni gépen...

nekem egy Ud-Su is sok(k)

2020. szept. 22. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Az új menetrend szerint ismét teljes hosszon jár a vonat, indulhat a móka.
2022. dec. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!