Az új budapesti hídon hanyas villamos fog átmenni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 16:00
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire jött át, de ez egyelőre egy tervezés alatt álló híd, amelynek a csatlakozó úthálózata és vágányhálózata sem ismert. Ennek fényében a pontos viszonylatszervezésről nyilván semmit sem lehet tudni. A városszerkezetből leginkább a mai pesti 3-as és a budai 1, 41, 47-es vonalak összekötése adódik, de Pesterzsébetről is lehet új viszonylatokat szervezni, ha egyáltalán lesz még ott villamos addigra.
3/6 anonim válasza:
3-as villamos vonulata lenne az arra.
Az ahogy jelenleg jár a 3-as az egy elég idétlen pálya, mert városszerkezetet nézve mindig eggyel kijebbi és kijebbi körútra lép. Másik irányban is a Mexikói úti elkötés helyett egy Rákosrendező feletti hídon lenne tovább a körgyűrű.
4/6 anonim válasza:
3-as, épp az a legnagyobb gond, hogy az egész híd egy nem létező körútra hordja rá a forgalmat, épp ezért nem is lenne szabad ott előbb felépíteni, ahol most tervezik - nyilvánvalóan később akár újabb hídként lehetne létjogosultsága.
5/6 A kérdező kommentje:
Én us úgy gondoltam pont hogy a 3asét hosszabbitják meg
2020. szept. 15. 22:32
6/6 anonim válasza:
A 3-ast tervezték, de új villamos lesz. Számosítása még nincs. De azzal bajban is lesznek, tekintve pl. a 2M villamost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!