Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez mondhatni gyozelem a...

Ez mondhatni gyozelem a virustagadok felett? Szerintetek ennek lesz vegre eredmenye?

Figyelt kérdés

A maszkot matol kotelezo normalisan (orrnyeregre huzva) viselni a bkv-n, volan-on es a megallokban valo tartozkodas alatt is, ezeket ellenorzik es matol buntetnek is erte!

Remelem most mar tovabbi szigoritasok is jonnek pl. digitalis oktatas.

En ugyanis feltem a gyerekeimet.😣

2020. szept. 10. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem győzelem, hanem netto baromság. Nem a mások által hordott maszk véd meg téged a vírustól, hanem az immunrendszered. Ha az életmódod nem támogatja abban, hogy hatékonyan meg tudjon küzdeni a különféle kórokozókkal, akkor az nem mások bűne, hanem a tiéd. Ha szerencsétlen géneket örököltél, és alapból szarabb pozícióból indulsz, azt meg el kell fogadni, ezt osztotta az evolúció, a természet, etc. Ilyen esetben, ha van eszed, magadat véded, mert csak az a biztos, amit magad csinálsz.
2020. szept. 10. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Az, krva jó lenne a digitális oktatás. Igaz hogy félmillió embernek kibszás, de neked legyenek biztonságban a kölykeid, az a lényeg.

Hova félted a gyerekeidet? A tizenévesek nagy részének baromi erős immunrendszere van, valószínűleg egy nátha szintjén lesz, ha elkapják, vagy még annyi se.

2020. szept. 12. 09:43
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Jön az ellenőr(ha jön,én kb sosem találkozok velük),vagy szól vagy nem,ha szól,felhúzza az illető a maszkot,ha elmegy ismét lehúzza.
2020. szept. 12. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Én a magadfajta ostoba állatokat büntetném...
2020. szept. 12. 12:19
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Eddig is az államon hordtam a maszkot,most már fel sem veszem a villamoson,évente 2x jár itt ellenőr.Ennyi az eredménye,remélem örülsz neki.
2020. szept. 12. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Amíg csak maszkot kell hordani és alapvető higiéniai intézkedéseket betartani, addig nekem nincs különösebb problémám. Ha a kormány megint be akarja dönteni a gazdaságot, mint tavasszal, akkor viszont komoly gondok lesznek. (Most ennek a határán táncolnak a turizmus bedöntésével a határzár miatt. De ezen még lehet javítani.)

Sajnos a kormányra kifejezetten jellemző, hogy ha sokan hisztiznek, akkor majd behódol és meghoz egy hülye intézkedést. Most úgy gondolom, hogy ezt azért nehezebb lesz átnyomni, mert míg tavasszal lényegében Nyugat-Európát követtük és fingunk nem volt a gazdasági következményekről, most már nyugaton is visszavettek az eszetlenségből és lassan minden ember a saját bőrén érzi a gazdasági problémákat. (Nyugat is Kínától akarta átvenni a megoldást, csak ugye ott egy kicsit más a berendezkedés, és ugyanaz láthatóan nálunk nem jött be.)

Mellékesen jegyzem meg, hogy az új koronavírus gyerekekre gyakorlatilag veszélytelen. Terjed köztük, de enyhe tünetekkel átvészelik. Továbbra is az idősek és az alapbetegséggel rendelkezők a veszélyeztetettek, úgyhogy inkább arra kell figyelni, hogy a gyerekek ne találkozzanak a nagyszülőkkel.

2020. szept. 12. 15:22
 17/21 anonim ***** válasza:
98%
Kik azok a vírustagadók? Mert azok az emberek, akik megkérdőjelezik az intézkedéseket, még nem tagadják automatikusan a vírust. Csak egyszerűbb őket a laposföld-hívőkkel egy szintre degradálni, ezzel saját magadat magasabb szellemi szintre emelni. Sajnos jellemző lett az emberekre a kétpólusú gondolkodás, miszerint vannak azok, akik komolyan veszik a vírust és minden intézkedést helyeselnek, ezzel megmentik a világot, és vannak a "vírustagadók", akik romba akarnak dönteni mindent.
2020. szept. 12. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Egyre durvább intézkedések lesznek itt is,nemsokára az utcán is kötelező lesz hordani ezt a gusztustalan szart.Előbb-utóbb fellázadnak majd az emberek ellene,de hogy akkor mi lesz majd,nem tudom,de hogy semmi jó sem,az biztos.Számomra furcsa,hogy az emberek még bedőlnek ennek a kamu szarnak,szörnyen buták az emberek :(
2020. szept. 12. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:
45%
Mitől félted a gyerekeidet te agyhalott? Én a helyedben a TV-től meg a médiától és a hülyeségtől félteném.
2020. szept. 12. 21:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Az allataitokat se feltitek?

[link]

2020. szept. 13. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!