Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kevesebb járat lesz Hatvan és...

Kevesebb járat lesz Hatvan és Pest között?

Figyelt kérdés

[link]

Máshol még nem találtam infót ehhez.

2020. szept. 6. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell mindent elhinni amit írogatnak.
2020. szept. 6. 22:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító vonala, aztán mégis ilyeneket olvas az ember...
2020. szept. 6. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

1-es, a hír sajnos igaz, a 80a vasútvonal felújítása és a sátoraljaújhelyi vonal villamosítása után nemhogy szolgáltatàsbővítést szorgalmazna a KTI, inkább visszavágná a sátoraljaújhelyi sebesvonatokat és azok csak Miskolctól ill. Miskolcig közlekednének, Budapest felé csak az óránkénti IC-k maradnának. Ráadásul Salgótarján felè a buszos kapacitások csökkentése van tervben, ami ezzel a tervezettel együtt hihetetlenül kàros.

A forrás mondjuk valóban nem pàrtatlan, de a szakmai csoportok oldalak (iho.hu, VEKE, Regionalbahn) is mind lehozták korábban.

2020. szept. 7. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha vége lesz a felújításnak (mármint tényleg 100%ban) akkor valószínűleg bővíteni fognak a menetrenden, az autóbusz közlekedés kárára. Olyan híreket hallottam hogy nem lesz Eger expressz, és a többi autópályán közlekedő járat is vasúti ráhordó szerepet kap ( Hatvan, Aszód, Gödöllő stb ).

Az óránkénti IC és gyors szerintem is úgy van jól ahogy most, kár lenne átalakítani, nem tudom hogy az elővárosi részen mennyire fog egyszerre elférni ez a sok terv...

2020. szept. 7. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es, egyelőre ott tart a mocsárban a harc, hogy kevesebb busz ÉS kevesebb vonat is lesz. Igen, ez még sokat változhat az ITM-KTI-MÁV trió vezetői közötti iszapbirkózás nyomán. Mindenesetre az ilyen ügyeknél jön elő a legmarkànsabban, mennyire szükség volna a hatalom média általi kontrolljára, mert most tízezres nagyságrendű azon utasok száma, akiknek abszolút a feje fölött döntenek anélkül, hogy bármi fogalmuk lenne arról, milyen ocsmányság készül ellenük. Aztán decemberben , hóban , fagyban, ünnepek előtt már senki sem fog érdemben tiltakozni, hogy ez így neki nagyon nem jó.
2020. szept. 7. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nemrég volt komoly felújítási munka a Keleti-Hatvan szakaszon, ezért is csodálkozom, hogy miért akarnak járatcsökkentést.
2020. szept. 7. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a december 13.-ától érvényes Hn-BpKeleti új menetrend,ami sztem mnden,csak nem utasbarát. Igaz,amikor megszüntették Hatvantól a közvetlen eljutást Miskolcra,Sátoraljaújhelyre,azért sem igen panaszkodtak az utasok.

2020. nov. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!