Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik útvonalon célszerűbb...

Melyik útvonalon célszerűbb mennem?

Figyelt kérdés

Szeptember 1.-jétől középiskolába fogok járni,és fél óra az út nekem Győrbe hazulról.2 választásom van:

6:42-es busszal bemenni Győrbe,leszállni az Eötvös parknál,onnan a városháza előtti buszmegállóhoz sétálni,aztán azzal a busszal kimenni a sulimhoz(11-es busz).

Vagy:

6:42-es busszal bemenni az autóbusz állomásig és onnan pedig a sulimhoz.

Melyik célszerűbb??

Én Győrbe még csak 1-szer jártam az autóbusz állomáson,így nem hinném,hogy ott eligazodnék,másrészt meg mi van,ha lekésem?

Az Eötvös parktól meg nem hinném,hogy 5 perc alatt megvan a séta a városházai buszmegállóig!És akkor nem a 20-assal tudok csak menni,hanem a 30-assal(7:20 és 7:30),és nekem nem mindegy,hogy 7:42-őre érek oda(22 perc) vagy 8:10-re..:S

Segítsetek eldönteni!Egyedül még nem utaztam buszon,és hát..:S taxira meg nem akarok költeni..amúgy mennyi egy győri taxi ára a városházától a Bácsai utcáig?

2010. aug. 5. 23:47
 1/1 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű.

elmész még sulikezdés előtt minden útvonalon, és megnézed, hogy melyik jobb.

2010. aug. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!