A Keleti pu-nál hová lett a vécé?
Figyelt kérdés
Elég sokan keresték rajtunk kívül is. 2020-ban nincs vécé egy budapesti pályaudvaron???2020. szept. 3. 10:27
1/11 anonim válasza:
Utolsó ismereteim szerint a metróaluljáróban van.
2/11 anonim válasza:
Legutóbb mikor ott jártam, az alsó szinten volt, ahol a jegypénztárak vannak.
3/11 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Oda te nem akarsz bemenni.
4/11 anonim válasza:
Igaza van a 3-asnak, de a szükség az szükség!
5/11 anonim válasza:
A pályaudvaron lévő tudomásom szerint felújítás alatt áll, helyette az aluljáróban lévőt lehet használni, az kultúralt, még honlapja is van :)
6/11 anonim válasza:
Egyszer voltam benne, ritka kulturálatlan volt.
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös, köszönöm szépen!
2020. szept. 3. 15:28
8/11 anonim válasza:
21. század van, már a wc-nek is weboldala van 😂 még 5 év és oda fejlődik a technika, hogy wc-re se kell menni, csak rágondolni és egy gép kiszippantsa a kulát anélkül hogy wc-re mennél 😂😂😂 lehet gép se kell hozzá 😈
10/11 anonim válasza:
Van a Keletiben retyó, de én a büdös életbe nem használtam, érthető okokból. Inkább felugrottam egy később induló vonatra, aztán suttyomba bezárkóztam az egyik kocsi budijába. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!