Nyíregyházáról Debrecenbe vonattal ingázni megoldható?
A 4:47es vonattal nem érnék be 6 órára a munkahelyre, mert ahogy látom közvetlen buszjárat a debreceni állomásról 5:16kor és 7:05kor indul.
A 4:17es jó lenne de minden nap 3:30kor kelni elég durva lenne...nem aludnék egy hétig szinte semmit.
A 22:56os vonat is elég necces lenne mert ha kicsit tovább kellene maradni akkor már nem érem el..max beülnék egy kocsmába aztán a hajnali 4-es vonattal hazajönnék, de ezt nem lehetne rendszeresen eljátszani (meg ki tudja amúgy mennyire biztonságos az éjszakai járat ezen a vonalon).
Amúgy tényleg nem túl életszerű. Pár évvel ezelőtt 1 hónapig ingáztam Miskolcra. Minden nap 4kor keltem és este 7re érte haza, az utazás és várakozás legalább 4-5 órát elvett (a vonatok csak 2 óránként közlekedtek azon a vonalon szóval volt olyan másfél órát szobroztam a vasútállomáson).
Nem vállalnék be hasonlót még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!