En nagyitom fel a helyzetet vagy tenyleg van miert felnem?
Figyelt kérdés
Egy tizezer fos varosban lakom es jovoheten kezdem az egyetemet. Magas, szoke, vekony lany vagyok es felek, hogy a tomegkozlekedi eszkozokon ki fognak kezdeni velem ha egyedul jarkalok. :( trolival, villamossal, busszal/vonattal fogok bejarni, szerencsere az elejen csak 2 napot, de lesz olyan, amikor fel 8 ig lesz oram es ugye mar negykor sotetedik :( Egyelőre senkit nem ismerek a szakrol, igy nem tudom, hogy melyik jaraton kivel fogok tudni utazni..2020. aug. 31. 00:34
1/8 anonim válasza:
Ha nem ülsz bele a ránézésre balhés kinézető utas képébe akkor nem fog senki bántani, nem te vagy az egyetlen magas szőke aki tömegközlekedéssel jár.
2/8 anonim válasza:
És eddig nem léptél ki az utcára? Ugyanazok az emberek lesznek körülötted, akik eddig is
3/8 anonim válasza:
És eleddig hogyan kezelted ezeket a helyzeteket? Rengeteg bombázó járja a várost tömegközlekedéssel , gyalog, nyilván mind valahogy megoldja ezt a kérdést.
Nyilván fontos, hogy legyen olyan bizalmasod , aki tudja, mikor merre jársz nagyjából , és természetesen az ösztöneidre is hallgass (aki nem szimpi, annak oka van, maradj távol tőle illetve ha veszélyben érzed magadat, igenis kérj segítséget !)
4/8 anonim válasza:
" Egy tizezres fos városban lakom "
Nagyon fos az a város??
5/8 anonim válasza:
Azért egyetemista létedre lehetnél egy kicsit kevésbé életképtelen.
6/8 anonim válasza:
Alapvetően azt mondanám, hogy ugyan már, minek félni, de a valóság más: tényleg nem jó éjszaka egyedül mászkálni félénk, feltűnő szőke lányként. Férfi vagyok, de van ilyen kaliberű ismerősöm, őt sem nagyon hagyják éjszaka egyedül mászkálni. Baráti társaságban is támadtak már meg fiatal csinos lányt egyedül az utcán, hogy kirabolják, egy elméletileg nagyon biztonságos környéken.
7/8 anonim válasza:
6os vagyok
Este 8kor azért még nem kell félni, inkább 10-11 után van a baj.
8/8 eddiboy válasza:
Este 8 körül nem olyan nagy gáz a tömegközlekedés egyik egyetemi városban sem (nem írtad, hova fogsz járni), még magas szőke nőként sem, hacsak nem valami lepukkant városrészben lesz az albérleted. Az első héten úgyis meg fogsz ismerni egy csomó embert, és jó eséllyel lesz, aki ugyanarra jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!