Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha vonattal utazom és a...

Ha vonattal utazom és a kalauz azt mondja használjak maszkot, de én nem teszem akkor mit tud tenni??

Figyelt kérdés
Már nem is kötelező. Vagy igen? Mit tud tenni??

2020. aug. 27. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
szól nekem, és rád adom :)
2020. aug. 27. 12:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Hajrá.
2020. aug. 27. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Dehogynem, kötelező. Meg a vírus sem olvas újságot. Fertőzött lehet teljesen tünetmentesen is. Ha nem viselsz maszkot, akkor a kilélegzett embereknek átadod a vírust. Egy gyengébb ellenálló-képességű ember megbetegszik. Akkor is legyen inkább rajtad, ha nem kötelező. Egyelőre még az.

A jegyvizsgáló leszállásra szólíthat fel. Ha sem maszkot nem veszel, sem más módon nem takarod el az arcod, leszállni sem vagy hajlandó, akkor vagy a vonaton utazó vasútőröknek szól, vagy rendőrt hív.

A következő állomáson már várni fognak, és az pénzedbe fog kerülni.

2020. aug. 27. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Rendőrt hív, addig megállítja a vonatot. Az utasok is nagyon fognak szeretni meg a rendőrök is.
2020. aug. 27. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Kötelező, hiszen az esetszámok növekednek, miután az eddigi sikeres járványügyi védekezés nyomán valóban aránylag kevés a beteg, így a hozzád hasonló emberek úgy vélik: akkor nincs is veszély. Neked is jól felfogott èrdeked kellene, hogy legyen a maszkviselés, mert a maszk, mint fizikai akadály, csökkenti a cseppfertőzéssel átadható kórokozók számát és terjedési területét. (Próbálj csak meg átköpni egy sűrűbben szőtt anyagon...)

Innentől kezdve tök mindegy, mit mond a kalauz, mert te okos vagy, értelmes vagy és felveszed magadtól is

2020. aug. 27. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Én bezárnálak a budiba.
2020. aug. 27. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem teszed fel, a következő állomáson már rendőrök fognak várni.

Ők már nem kérik, hogy tedd fel, nem kérdeznek, hanem egyszerűen leszednek a vonatról. Ha nem megy szép szóval első felszólításra, akkor erővel, ilyenkor a delikvens a fejével nyitja az ajtót, és az sem számít, ha megszámolja a lépcsőket. "Akkor sem szállok le" típusú jegy nélkül utazóknál láttam már ilyet.

2020. aug. 27. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Kizárhat az utazásból -tehát leszállsz a következő állomáson- vagy ahogy írták rendőrt hív, ha nincs vasútőr a vonaton.
2020. aug. 27. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

nem itt kell emberkedni, hanem próbáld ki!

csak videót csinálj róla, és tedd közzé, hogy az összes hasonló okostojás lássa amint a rendőrök leráncigálnak a vonatról és a térközön fekve megbilincselnek.

2020. aug. 27. 17:01
 10/11 anonim válasza:
47%
Nem értem miért kell lázadni. Kell és kész. Aztán meg az a baj ha leszállítanak, vagy büntetést kell fizetni, és még te leszel megsértődve. Az a sebészmaszk egyáltalán nem rossz, lehet benne levegőt kapni. A pamutban is.
2020. aug. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!