Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol kell felszállni vonatpótló...

Hol kell felszállni vonatpótló buszra Ötvöskónyiban?

Figyelt kérdés
Ezelőtt sosem kellett vonatpótlóra ülnöm, viszont Ötvöskónyiból indul holnap, és nem tudom, hol kell felszállni. Csak simán megáll a buszállomásokon?
2020. aug. 18. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudtam eddig, hogy Ötvöskónyi az ország melyik részén van, de most kikerestem neked a menetrendből, hogy a vonatpótló busz megállóhelye: "vasútállomás bejárati út".

Mond ez neked valamit? Ha ott laksz, biciklizz el most az állomás felé, nézd meg, valószínűleg ki lesz rakva vagy egy sárga A4-es méretű lap, vagy egy sárga tetejű menetrend, vagy mindkettő. Ha van azon a helyen hivatalos buszmegálló, akkor ott, de ha nincs buszmegálló, akkor lehet egy alkalmi helyen is.

2020. aug. 18. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:

üdv a klubban... én 3 évig póóztam Kaposvárról... részvétem :D

itt vannak infók:

[link]

[link]

szerintem ez az a megálló: [link]

bár régen jártam arra, más megállót nem tudok.

azt nem tudom hogy Segesd vagy Atád felé kerülnek-e a buszok. (Ugyen Örvöskónyiból csak földút van Somogyszob felé)

Szal ahol a vasúti megálló felé kell letérni a főútról ott van bzstnmegálló, szerintem az az.

menj oda 10-15 perccel korábban nehogy lekésd.

Sajnos én többször is lemaradtam vonatpótlóról, mert korábban elment.

2020. aug. 18. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
ja és szokj hozzá a buszozáshoz... úgy hírlik csak jövőre lesz pénz megcsinálni a hidat amit elvitt a víz.
2020. aug. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!