Távolsági volán buszokon is kötelező a maszk?
Afganisztán...tényleg remek példa. Teljesen ugyanolyan veszélyes mint egy vírus, amiben egyik ismerősöm, se az ő ismerőseik nem fertőződtek meg. Senkit nem ismerek, aki vagy maga kapta volna el, vagy ismerne olyat, aki beteg lett.
Vagyis de. Az egyik baratnőm hugának kimutatta a teszt, hogy hàrom hónapon belül átesett rajta. Igaz, ő ebből semmit nem észlelt. Tök ugyanaz, mint egy terrortámadás.
Én is ismerek, 29 éves lány, majdnem megfulladt 2 hétig, rohadt jó kedve volt szegénynek, olyan volt mint a mosott szar. 1,5 hónapig nem érzett ízeket. Csodálatos, ha egy fiatal erre vágyik.
Miért nem jó példa? Azért mert te nem félsz a vírustól, tuti, hogy nem halsz bele? Én sem félek tőle, de simán elkaphatom, és beledögölhetek 30+ évesen is. Ugyanakkor fuldokolni sincs kedvem 2 hétig, ha netán nálam pont nem a tünetmentes verzió jönne ki. Fura fétised van, hogy te ilyenekre vágysz.
És ismétlem, azért mert felveszel egy tetves maszkot, hogy ne köpködd tele a pofázásoddal a buszt, azzal nem rettegsz, csak ha esetleg tünetmentes hordozó vagy, akkor megvéded a nyuggereket, meg azokat akik esetleg nem akarják elkapni. Ilyen egyszerű. De úgy sem fogod fel, csak a hülyeséget szajkózod. Hiszel az illuminátusok világuralmában is, meg a chemtrailben is? :D
Mondom, szíved joga rettegni, én nem teszem. Ahogy a családomból senki sem. Pedig egészségügyi dolgozók is vannak köztük, de senki, ismétlem, senki nem kapta el ezt a szart. Meghalt 600 ember 3 hónap alatt. Szomorú, de nem gondolnám nagy számnak. A gyerekeim maszk nélkül járnak, rendszeresen járunk BKV-val, boltba, játszótérre. A kicsi konkrétan mindent a szájába vesz, a kezét is , miután összetapicskolta a busz kapaszkodóját. Érdekes, hogy egyikünk sem kapta el. Ahogy, mint mondtam, egyetlen ismerősöm sem. Pedig elég sok embert ismerek.
Egyébként azzal tisztában vagy , hogy a maszk textilszálai között jóval nagyobb a rés, mint a vírus maga, vagyis röhögve átjut a maszkon? Gondolom erről nem hallottál? Néha erdemes ám gondolkodni is, nem csak bevetni, amit a szádba adnak.
Pl hogyhogy strandon, focimeccsen nem fertőz? Hogyhogy a tetőzéskor (amit hetekig ígértek, de sosem jött el) délután 3-ig nem fertőzött, csak hàrom után? Hogyhogy kezdetben azt mondták a maszk többet árt mint használ, most meg kötelező? Talán összefügg azzal, hogy eleinte maszk hiány volt, most meg túlkínálat van? Ja, hogy ezen múlik véd-e a maszk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!