Mi lesz a Stadion autóbusz-pályaudvarral?
#1 Azért még szerencsére látok egy-két fiatal buszsofőrt, de ez nyilván nem elég, többen mennek nyugdíjba, értem. Arra gondolsz, hogy a helyközi járatok maradjanak inkább (és ide jöjjön kb. az összes sofőr), és a hosszabb, vonattal kiváltható távolsági járatokat eltörlik, onnan a sofőröket helyközire küldik? Persze, tudom, hogy nincs éles határ a kettő között, de azért érezhető a különbség egy 200 és egy 10 km-es járat között.
#2 Mire gondolsz pontosan?
#3 Szerencsére a korona alatt nem utaztam sehová se. Mi történt? (Vagy mi nem történt?)
Mondjuk eddig is eléggé pazarló volt távolsági buszokat üzemeltetni vasútvonalakkal párhuzamosan, bár Eger esetében jó lenne Felnémetig hosszabbítani a közvetlen budapesti vonatok útvonalát - bár igazából ma már egész jó a ráhordás a jelenlegi állomásra is.
A budapesti végen a buszpályaudvar még marad, van még ott bőven járat. Majd ha egyszer eldől, hogy a Mexikói út környékén hogyan változik a közlekedés rendje és milyen fejlesztések lesznek, meg lehet majd fontolni a Stadion buszállomás bezárását. De ez évtizedes távlat még.
Megszűník a 1050-es járat Pest meg Eger között? Ezt hol hallottad?
Max. járatritkítás lesz, de hogy abszolút megszűnne, azt kizártnak tartom.
Inkább egy valódi expresszjárat kéne Eger-Pest között az M25-sön keresztül, bár ennek nem látom sok lehetőségét.
Ebben a fórumban már régóta téma sajnos az egri járatok kiirtása. Nem tartom valószínűnek, hogy az M25-ön menjenek a buszok, a vonatok így gyorsabbak lennének :D
"budapesti végen a buszpályaudvar még marad": én nem is gondoltam mást. De a távolsági járatok is megmaradnak ott, vagy csak helyközi üzemre áll át?
#8 azért a Népligetben sem lőnek agyon... milyen riport volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!