Van még az a lehetőség a vonaton, hogy a korona miatt a helyjegy ellenére bárhova lehessen ülni?
Figyelt kérdés
Az adott osztályon belül persze.2020. júl. 31. 17:53
5/7 eddiboy válasza:
Korábban sem szólt érte a kalauz, hogyha nem a helyeden ülsz, én korábban is mindig oda ültem, ahol üres hely volt. Mielőtt bárki belekötne, természetesen átadnám a helyemet azonnal, ha valakinek oda szólna, de ilyenre még nem volt példa. Általában a bicikliszállító Halbiba ülök be, oda eleve nem nagyon adnak el jegyet, és jobban is szeretem a lehúzható ablakok miatt mint a klímás/légjavítós IC-kocsit.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:)
2020. aug. 3. 11:46
7/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hová ülsz, bár érdemes legalább a kocsiszámnak egyezni.
Persze, ha jön egy utas a neki oda szóló jegyével, akkor át kell adni neki. Te meg mész a saját helyedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!