Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csepel-Királyerdőből hogy a...

Csepel-Királyerdőből hogy a leggyorsabb eljutni az Árpád híd pesti hídfőjéhez?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 12:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Még azt sem vagy képes felfogni, hogy az útvonatervező BECSÜLT adatokat tud csak adni! Hiszen ha pl. kétszer piros lámpát kap a busz/villamos, máris lekésed a tervezett csatlakozást, és csak egy későbbi járattal tudsz továbbmenni.

Na innen gombold tovább, hogy már egy fél órája toporzékolsz azon hogy nem jó az útv.tervező... :-D :-D

2020. júl. 31. 13:58
 32/44 A kérdező kommentje:
Én élvezem, hogy hülyékkel vitatkozhatok. Okosnak érzem magam tőle.
2020. júl. 31. 14:12
 33/44 A kérdező kommentje:
Egyébként kíváncsi lennék, hogy közületek hányan tennék meg úgy az említett utat, ahogy az Útvonaltervező javasolja. Szerintem egyiketek sem, mindannyian hévvel mennétek. (Persze ezt most le fogjátok tagadni, hogy igazatok legyen.)
2020. júl. 31. 14:14
 34/44 anonim ***** válasza:

Dunning-Kruger pozitív vagy! :-DDDD

[link]

Amúgy ha olyan qrvaokos vagy, akkor miért nem tudod kezelni a google útvonaltervezőjét EGYEDÜL is????

:-D :-D :-D

2020. júl. 31. 14:15
 35/44 anonim ***** válasza:

Bazzeg, ha tudod, hogy hogy kell menni, minek írod ki a kérdést nyilvánosan...????

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

2020. júl. 31. 14:15
 36/44 A kérdező kommentje:
Szóval beismered, hogy az útvonaltervező nem tudja hogyan kell menni?
2020. júl. 31. 14:19
 37/44 anonim ***** válasza:
De ha te tudod, hogy hogyan kell menni, akkor minek nézegeted ezt a szar útvonaltervezőt? Miért nem hagyod meg nekünk proliknak? :DDDDDDDDDDD
2020. júl. 31. 14:21
 38/44 anonim ***** válasza:
Az útvonaltervező tökéletesen tudja, hogy hogyan kell menni, alakítja az aktuális forgalomhoz, közlekedési helyzethez a találatokat az algoritmusa. De az ilyen aspergeres, Dunning Kruger szindrómás állatok azt hiszik, hogy okosabbak :D:D
2020. júl. 31. 14:22
 39/44 anonim ***** válasza:

37: ki érti ezt....????

Szerintem egy meg nem értett zsenivel van dolgunk :-D - csak nem vagyunk olyan szinten, hogy megértsük az ő zseniális gondolatait..

:-D

2020. júl. 31. 14:22
 40/44 A kérdező kommentje:
#37 Ha jobban tudom, mint az útvonaltervező, akkor miért hazudtad korábban, hogy az útvonaltervező teljesen jó? Ha válaszoltál én is válaszolok.
2020. júl. 31. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!